Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 8 december 2011

Imma

Dumma matte! Nog la hon ut bilderna som hon lovat, men skrev hon ett enda ord om att Agrias tävling är avslutad och att Max och Måns vann tredje pris?!? Hur som jam är Majsan inte ledsen för att hon inte vann, eftersom vi ju fått det där fankattiska klätterträdet... men vi är lite fundilersamma över att två kattungar vann första och andra pris samt juryns specialpris fast de flesta rösterna gick till vuxna katter. Jam menar, här kämpar vi med knutna tassar för att höja kattens status och få människor att ta ansvar för katterna, och så bidrar Agria till myten att det bara är kattungar som duger... det är ju just det som ligger bakom eländet med s.k. sommarkatter, att kattungar duger att gulla med men att de slängs ut i kylan när de vuxit upp! För visst är kattungar söta, men alla kattungar växer ju upp och de kommer att behöva människors omsorg hela livet...

Och tyckte inte ni som vi att resultaten presenterades väl snabbt? Hann verkligen juryn sitta och prata ihop sig efter det att rösträkningen hade avslutats, eller hade de redan bestämt sig för länge sedan? *grunnar*

Nåjam, det var kul och spinnande att rösta i alla fall, och jag hoppas verkligen att ingen sitter och är ledsen nu över att han eller hon inte vann. Ni är bäst allihopa! Så det kanske var bra att vi inte vann, så vi slapp känna att någon annan förlorade på vår bekostnad?

4 kommentarer:

 1. Matte fick också lite dålig smak i munnen av resultatet, men trodde att hon var ensam om det.
  Vi väntar ivrigt på bilder på er och er nya klösis.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hej, Smulan och Amanda! Bilderna på vårt nya klätterträd hittar du i inlägget under det här, matte visade bilderna igår kväll när hon kom upp ur sängen efter sitt migränanfall. Visst är det fint? Klätterträdet, alltså *fniss*.

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. Bra jamat angående Agrias tävling, Imma!
  Vi tycker, att det kunde varit två vinstgrupper, en grupp där juryn valde vinnarna och en grupp där våra röster var avgörande. Som det nu blev, blev ju alla vi röstare överkörda och det ogillar vi.
  Tasskramar
  M & V

  SvaraRadera
 4. Håller helt med dig Imma, alltid kattungarna som vinner och visst är de söta men tycker nog att de borde gjort som Mozart och Vincent säger. Den som vann var ju egentligen på plats 14 alltså sist av röstarnas val. Men vi är så glada att iallafall M&M vann.

  SvaraRadera