Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 2 januari 2012

Imma

God fortsättning på det nya året, kära vänner! Hoppas att ni allihop mår bra?

Vi hade en mycket trevlig nyårsnatt med fullt party hos Mimmi medan gammelmatte, matte och vår gäst firade nyår hemma med god mat och TV-tittande m.m. Perfekt! Så nyårsdagen var vi väl allihop en smula avslagna... *fniss* Matte säger att hon älskar nyårsaftnar utom för en enda sak: att det blir januari. Hon brukar nämligen bli väldigt nedstämd just i januari. Men för mig är alla dagar sina egna, jag dömer ingen månad i förväg!

Vi katter mår bra, matte mår bra och gammelmatte kanske, kanske får komma hem från sjukhuset i morgon om alla hennes prover ser bra ut. Vår gäst åkte hem i eftermiddags, och innan dess gick hon väluppfostrat runt och sa adjö till oss alla och förklarade varför hon måste åka. Hon har ju egna katter där hemma som väntar på henne, och det är klart att de inte vill vara utan sin personal längre än alldeles nödvändigt. Jag skulle bli oerhört irriterad om MIN matte var borta i hela två veckor utan vettig anledning... så Tufsi och Tott måste vara två MYCKET förstående kissar!

Regnar det hos er också? Och mer stormande är på väg, sägs det... *suckar djupt*. Fast snön som föll under nyårsnatten och som alla vi katter förbannade därför att vi blev blöta om tassarna när vi gick ut till limon, regnade bort dagen efter... alltid något.

7 kommentarer:

 1. Åh, det låter som om ni haft lagom med ståhej kompisar! Skönt att gammelmatte verkar få komma hem igen snart.. Det är alltid bra nyheter! *håller tassarna* Här är det lite likadant.. Januari brukar nog vara det för många har jag en känsla av, fast och andra sidan så blir det nog lätt så när det blir ruskigt väder och mörkt.. Jag önskar att de hade det mer som oss, vi ser det positiva i allt och deppar sällan juh :-)

  Här var det vitt på nyårsdagen och mamma blev så glad så glad, sen på kvällen kom regnrusket och det vita smällte och hon blev putt igen.. Hon vill ha det vitt förstår ni och gärna sol och vi vill ha blommor och värme ;-)

  God fortsättning kompisar! Skönt att ni klarade av nyårshelgen! Smällarkalasen gjorde oss oroliga men som tur var så tog det slut också.. :-D

  Nosgos och Tass

  SvaraRadera
 2. Här var jag oxå lagom sliten igår efter partyt hos Mimmi :)
  Blev INTE alls glad när mattes telefon ringde 07:00 = ajöss med den sovmorgonen :(
  En hade ringt sig sjuk så matte fick åka iväg o jobba.
  Här hos mig mår alla bra och det är jag/vi tacksamma för !
  Håller klor o tummar i kors för att Gammelmatte får komma hem imorrn !!

  SvaraRadera
 3. Vill bara hälsa att Tufsi och Tott har varit på julsemester i Birkastan och firat helger och fått presenter och haft TRE personal hela tiden! Imorgon ska här dammsugas så det är fräscht och fint när de två svartvita kommer hit, hemskjutsade i julpersonalens limo.
  Sen kommer vi att vara strängt upptagna hela dagen med att ta igen allt gos som vi har gått miste om. Eller, det kommer nog att ta flera dagar...

  SvaraRadera
 4. Här är vi glada så länge som det är barmark! Matte känner sig osäker att gå med kryckor när de är halt. Men,men de har ju hotat med stormoväder över vårt södra landskap till helgen. Typiskt!

  Hoppas, hoppas, att Gammelmatte kommer hem i morgon! Vi håller alla tassar och tummar!
  Ha det bra!
  M & V

  SvaraRadera
 5. Mimmi här/
  Tackjamars för att alla kompisar kunde komma, var ju jamars trevligt hela tiden. Alla var så jamars fint klädda.
  God mat hade alla med sig oxå.

  Tass tass

  SvaraRadera
 6. Vi hoppas att allt är bra med gammelmatte och hon får lämna det sjuka huset. Här har den lilla snö som fanns regnet bort också.
  Ha en fin tisdag!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Hallå Imma!

  Här mår vi bra allihop, det är bara matte som fräser lite. Både Frank och jag har just varit och bajsat så matte satte på sin bordsfläkt för att få bort lukterna *fnys*

  Vilken trevlig gäst som gick runt och sa hejdå till er alla! Så ska gäster vara!

  Nosbuffar till er alla

  SvaraRadera