Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 12 januari 2012

Imma

Idag är det rörigt här hemma *suckar djupt*. Matte sov till kl. 14 efter att ha varit uppe hela natten och vakat över gammelmatte, som behövde sova men också kolla sockret varannan timme (det var alldeles för högt)... och sedan fick de veta att gammelmattes operation börjar 07.30 i morgon, så nu måste de lägga sig jättetidigt för att orka iväg till Skövde i god tid! Nåjam, jag klagar inte, för mattes gosiga täcke är en utmärkt plats att tillbringa en regnig dag på... fast allt det här "hinna med"-et är lite störigt; det skall hinnas ta in ved för tre dagar, det skall hinnas ta hand om katter (inklusive lådvård), det skall hinnas ta fram fräscha kläder åt gammelmatte att ha efter desinfektionsduschen... ja, och så skall det duschas och donas och jag vet inte allt. De lär stupa i säng när de är klara! Tur man är katt och slipper stressa...

Matte verkar gladare nu när hon har bestämt sig för hur hon skall göra med Sagge. Hon har pratat med djurkliniken idag och fått tid för lillkillen kl. 14 på tisdag för hälsokontroll, kontroll av ögat, ID-märkning m.m... och visar det sig att han inte är kastrerad, skall hon beställa tid för det också. Dessutom skall Ewa, Olles assistent, hjälpa oss att försäkra Sagge... hon är ombud för Agria, där vi andra är försäkrade, så det blir bra.

5 kommentarer:

 1. Vi önskar gammelmatte lycka till på det sjuka huset imorrn och att hennes socker stabiliserar sig och slipper mätas så ofta.

  =^.^=

  Kram och nosgos

  SvaraRadera
 2. Att röra till det är människor av nån anledning bra på :)
  Det är minsann jau med säger matte , såeciellt när jag kastar ut alla mina leksaker ur min korg i bokhyllan ;-)
  Vi hoppas att det går bra för Gammelmatte imorrn på op. !!

  SvaraRadera
 3. *fniss* jag jamar med Kjelle Bus.. Röra till det är våra tvåbeningars specialité ;) men som tur är så är det inte det enda de är bra på *fnissar högt*. Håller tassarna för gammelmatte och för Sagge såklart. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Det blir mycket att göra för matte, men vi vet att om det gäller gammelmatte och er katter - då orkar hon vad som helst. Det kommer säkert gå bra. Vi håller så klart tassar och tummar.

  SvaraRadera