Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 21 januari 2012

NEWS FLASH!

Vi fick just in bulletinen att mattes yngsta kullsyskon - han med minimänniskan, ni minns - har blivit kattägd! *jublar* Nytillskottet lär skall vara en liten kille på 12 veckor, korsning mellan huskatt och skogis, som fått namnet Blixten. Nu väntar vi förstås ivrigt på bilder...

Ute snöar det gräsansfullt, säger matte. Hon var iväg till ICA i Gullspång en sväng, och när hon kom ut från affären var bilen översnöad. Så matte kanske får användning för den där lilla snöslungan hon fick före jul?

Tillagt senare:

Här kommer den första bilden på lillfräsen, som Blixten kallas i sin nya familj. Han ser lite grand ut som Wikki, tycker ni inte? Och matte sa att det är tur att hon ändå har börjat äta allergimedicin igen p.g.a. att Sagge har blivit så kärvänlig, för "en sådan liten luddboll" lär triggra hennes allergi rejält, tror hon... *fniss*

5 kommentarer:

 1. Grattis till Blixten! Träffande namn på en liten katt med bara två lägen... Full fart eller så sover dom ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis så mattes kullsyskon beskrev kissen. Just nu sov han, men han hade varit pigg och alert alldeles nyss.

   Radera
 2. Alltid kul när fler människor blir kattägda :)
  Vilken söt liten pälsboll den där Blixten är !

  SvaraRadera
 3. Gullig! Hoppas att det går bra med allergi och allt. Är själv allergiker och det gick smärtfritt första året. Sedan kom allergin, men inte lika farligt för i några år hade jag ätit allergener varje dag dvs utsatt mig för katt allergener för att kroppens skulle bygga upp antikroppar och det har funkat bra. Fick sluta för det var för krångligt här i Italien att hålla på men i alla fall. Å tur är att det finns mediciner mot kliande ögon, astma och piller mot rinnande näsor. Nu behöver jag inte kränga i mig allt men det är skönt att veta att det finns när det behövs ibland.

  SvaraRadera
 4. Åh så trevligt att ni fått en ny kusin! Det var en rasande stilig liten lurventuss!!! Hipp hipp hurrraaaaaa för allergimedusin!
  :) nosgos å söndagsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera