Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 27 januari 2012

Philemon

Matte sajer allt oftare att hon skau anmäla maj till skolan hos någen som heter Cirkus Cirkör, för där passar jau så bra. Bara för att jau är bra pau att klättra och springa fort! "Du går ente, du studsar" sajer matte. Fast ibland vill hon att jau skau gå i Operaskolan istället, för jau kan jama osse de högsta tonerna. Begriper hon ente att katter ente behöver gå i skola? Vi är liksom fullkomliga som vi är.

Jau tror att det handlar om en helt annan sak, faktiskt. Matte är putt pau maj för att jau busar med Imma, för Imma vill ente leka och skriker åt maj när jau tassar till hinne. Ibland är hon så dum, Imma... vad är det för sitt att skrika bara för en vill leka med hinne? Jau gör hinne ju ente illa eller så. Men så blir en väl när en blir gammel, kan tro *suckar djupt*.

Jo, så har matte bett maj att berätta att Sagges försäkringspapper har kommet nu. Och han är tydligen väldigt gosig mot hinne, så hon och gammelmatte har faktiskt lyckats smeta in den där salvan i hanses ögon flera gånger medan han har suttet i mattes knä.

6 kommentarer:

 1. Inte lätt att vara busig och ha MYCKET spring i tassarna och DESSUTOM sjunga vackert...
  Skönt att matte och gammelmatte kan smeta i salvan!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jau är vacker osse... det är mycke för en enda katt att bära!

   Tass från Philemon, stilig skaunepaug.

   Radera
 2. Vore väl trevligt om du fick träffa Sagge och fick sällskap med någon som vill busa..Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Hej Philemon, det här är Lurrvar som jamar! *tysta små jamningar*

  Jag vill bara säga att det är samma sak när jag försöker leka med Prinsessan, antingen slår hon mig eller så säger matte eller otäcka lillhusse åt mig. Men jag vill ju bara leka med henne?!?
  Ska man inte leka när man är liten??

  Tass från Lurrvar

  SvaraRadera
 4. Det är klokt att ha en försäkring. Vår Pelles sjukvård kostade massor och utan försäkring hade "husfonden" gått åt. Nu klarar vi oss med svidande plånbok. Det viktigaste i alla fall är en frisk Pelle.

  SvaraRadera
 5. Det är nog så att tvåbeningar utgår från sin egen ömkliga situation. De behöver gå i skolan för att lära sig precis ALLT. De har nästan ingen medfödd förmåga, medan vi vet och kan allt utan vidare studier. Men ha överseende med matte - hon är ju trots allt jättesnäll!

  SvaraRadera