Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 7 januari 2012

Matte

Idag har jag fått tillstånd att låna bloggen för att visa er de allra första bilderna på söte Sagge... jag kan liksom föreställa mig att ni är lite nyfikna på honom - hihi!

Sagge är fortfarande väldigt tillbakadragen och tveksam, så man får vara försiktig med vad man gör. Jag märkte snart att han inte tyckte om att bli fotograferad, så det blev inte så många bilder som jag hade hoppats... och inte heller så bra, tyvärr. När det gäller hans rinniga öga så är jag medveten om att han borde få träffa Olle, men jag törs faktiskt inte bråka med Sagge ännu... det troliga är ju att Olle vill att ögat behandlas, och jag vet inte hur det skall kunna gå till utan att jag förstör det förtroende jag lyckats bygga upp mellan oss. Så jag håller koll på det där ögat, och än så länge känner jag mig rätt lugn... när han inte får en blixt i ansiktet håller han bägge ögonen vidöppna och blicken är klar och fin, så jag hoppas våga vänta och fortsätta vinna hans förtroende innan jag angriper problemet.

Här ser ögat värre ut än det är...


Säga vad man vill, men nödbedd är han inte... vad jag än ställer
fram, så äter han det med förtjusning!


Tycker inte ni som jag att han är lite lik Kjelle Bus?


Hur som helst blir kontakten allt bättre mellan oss. Nu kommer han fram från sin "grotta" bakom hurtsen när jag kryper in under skrivbordet och lägger upp mat, han småpratar ibland med mig och slickar mig på handen när jag klappar honom. Har faktiskt t.o.m. fått smeka honom lite på magen! *glad*

12 kommentarer:

 1. Han är en sötnos! Han har fin teckning i ansiktet, han ser "pussgod" ut ;-)

  =^.^=

  Kram å nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Så fin! Hoppas att det ordnar sig med ögat. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos! *nosrodnad*
  Vilka framsteg han redan har gjort!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Så fin han är, Sagge! Underbart att han vågar lita på matte. Vi hoppas att ögat friskar till sig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Åhh va fin! Hoppas det kommer gå fin fint för honom! Och vet ni, jag håller med.. Kjelle Bus drag finns det allt! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Fin han är.
  Sötnosen
  Hoppas det inte är nåt allvarligt med ögat.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 7. Jooo, han är lik Kjelle - lika vacker och han verkar ha samma attityd. Hoppas att ögat läker av sig självt. Annars kanske det går att lura honom med lite lugnande medel i maten - om det ser akut ut menar vi.

  Ha det gott allihop, mattar och kissekatter! // nosgos å söndagsgottisar, Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 8. Så fin han är! Du är så klok som låter honom vinna ditt förtroende innan du gör nåt mer ögat. Det ser ju inte livshotande ut och då måste man avväga om det är bäst att det för vara ett tag eller om man måste agera. Jag tror du gjort helt rätt bedömning.

  SvaraRadera