Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 11 januari 2012

Matte

Idag har jag talat i telefon med M, som ordnade så att Sagge fick komma hit, och han har givit mig fria händer att hantera Sagges hälsa efter mitt eget gottfinnande. Så gammelmatte och jag har beslutat oss för att försäkra lillkillen (för det kunde M inte tänka sig att han redan var - de som har katter som går lite som de vill brukar inte ta sig råd att göra sådant) och att ordna så att vår veterinär får göra en hälsokontroll samt ta hand om Sagges rinniga öga. M lovade att bidra ekonomiskt, så det skall säkert bli bra! Nu gäller det bara att få Sagge att förlåta att jag tvingar in honom i en bur och kör honom till Mariestad, men det måste gå... jag tror inte längre att Sagges öga läker av sig självt.

Sedan är det dags att pyssla om gammelmatte IGEN! *skrattar* På fredag får hon en fingertopp (hela den yttersta leden) amputerad p.g.a. att benet inuti har vittrat sönder och inte går att laga... och sedan lär hon vara lite hand-ikappad (haha!) ett antal veckor medan fingret läker. Blir dubbla jobb för undertecknad igen, men det tar jag gärna... det viktiga är att gammelmattes finger slutar att värka så infernaliskt (vilket det gör)! Hon hade inte godkänt den här operationen annars, eftersom hon har opererat ett finger förut och tyckte att eftervården var väldigt jobbig... samma finger, för övrigt.

Tack så innerligt, ni som vill hjälpa oss ekonomiskt med Sagge! Kanske behövs det, och i så fall hojtar jag till här på bloggen! Kram till er alla, och nospussar till alla gosiga katter där ute.

7 kommentarer:

 1. Bra skulle precis säga det! Hojta.
  Å hälsa gammelmatte!

  SvaraRadera
 2. Åhh, vi håller tassarna jätte bauta hårt för er! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Låter bra! Vi jamar som de andra. Hojta! Vi håller tassarna för Gammelmatte.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Skönt att Sagge skall få träffa vettis med sitt öga.

  Lycka till Gammelmatte.

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Skönt att Sagge ska få träffa vettisen även om resan dit kanske inte uppKATTas alls.
  Önskar Gammelmatte lycka till med sin operation av fingret !!

  SvaraRadera
 6. Hoppas både Sagge coh Matte blir friska nu. tazz och kram

  SvaraRadera
 7. Vilken tur Sagge haft som fått komma till er (fast det förstår han nog inte själv ännu). Bra om han får hjälp med sitt öga. Har det inte blivit bättre nu så går det nog inte över av sig själv. Sen hoppas vi att gammelmatte inte får nån anledning att uppsöka sjukhus igen på M Y C K E T länge! Hälsa henne.

  SvaraRadera