Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 31 augusti 2012

Gammelmatte Gitte har ordet!

Tack, tack allihop för alla vänliga, omtänksamma och glada hälsningar. De har värmt så gott! Nu är jag hemma igen och är glad och tacksam över att allt gick bra även denna gång. Ett blodkärl i hjärtat fungerar igen tack vare den här fantastiska operationsformen där man går in via ljumsken och ballongvidgar. Något som helt felaktigt brukar kallas för ballongsprängning. Denna gång var det ganska smärtsamt eftersom kärlet blockerades helt under c:a 10 min. Det blev oerhört svårt att andas och jag fick under dessa tio min. mycket syrgas. Efteråt kändes det ganska skönt när passagen var klar och blodet kunde pulsera igenom som vanligt igen.

Det är ganska underligt att man numera bara behövde ligga stilla 2 timmar. Förra gången fick jag ligga helt stilla, inte lyfta huvud eller armar, från kl. 16 till efter kl. 23 på natten. Det betydde att stackars Kicki den här gången inte behövde sitta bredvid mig hela kvällen utan kunde åka hem tidigare. Nåväl, just nu mår jag i alla fall bra och alla värden är bra. Jag ska ta det lite lugnt, men komma igång med lite träning så att jag återfår konditionen igen.

6 kommentarer:

 1. Skönt att höra att allt gick bra och att du redan känenr dig piggare :)

  SvaraRadera
 2. Å, så underbart att höra....stor kram till dig och ta det varligt i början!

  SvaraRadera
 3. Det va la änna gött att höra som vi skulle säga i Gbg! Ta det lugnt

  SvaraRadera
 4. Toppen, men var rädd om dig och gör inte för mycket för tidigt!

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
 5. Vi är så glada för att du är hemma igen och att allt gick bra. Är säkra på att Klosterkatterna instämmer! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Krya på dig och hoppas du får en fin helg. Tazz&Kram

  SvaraRadera