Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 27 augusti 2012

Matte

Jag hade tänkt låta Sagge få blogga en sista gång innan han flyttar hem... men tyvärr blir det inte så, för jag är tvungen att försöka ordna så att han kan flytta redan i kväll istället för i morgon eftermiddag som vi tidigare hade bestämt. Gammelmatte skall nämligen bli hjärtopererad i morgon - hon blev sämre under eftermiddagen idag och har nu åter syrgas samt ständig EKG-övervakning. Under kvällen och natten skall de "spola igenom" hennes njurar med dropp m.m. för att de skall orka med morgondagens operation... så jag misstänker att hon inte lär sova så bra i natt, men det får vi ta igen efter operationen. Jag skall givetvis vara med hela tiden och jag tänker inte lämna henne förrän krisen är över, det lovar jag!

Lovar också att berätta hur Sagges hemflytt blev, men det får bli en annan dag. Nu skall jag packa ihop hans saker och vänta på husse Fredrik. Gissa om jag kommer att sakna Sagge! Men jag är ändå lycklig över att han får komma hem, och jag är tacksam att ha fått lära känna honom under detta dryga halvår...

10 kommentarer:

 1. Vi ska be en bön för gammelmatte. Håller alla tummar och tassar allt vad vi kan för henne.
  Du får hälsa henne så mycket! Vi tänker på er!
  Vi önskar Sagge och hans husse Fredrik lycka till med flytten!

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
 2. Vi vill gärna läsa mer om hur det går för Sagge när han kommer hem men just nu går alla våra tankar till Gammelmatte,sänder styrketankar och knäpper tassarna. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vi spinner massor av healing på högsta frekvens och det borde höras och kännas till er alla! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 4. Vi håller med Dui och Deco - visst vill vi höra hur det går för Sagge, men just nu koncentrerar vi oss på att kurra, spinna och hålla tassar och tummar för snabb tillfriskning för gammelmatte. Vi kommer att tänka på er hela morgondagen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Oj...det som verkade gå något åt rätt håll...men, nu håller vi tummarna för att det, efter operationen, blir såååå jättebra. Kissarna ropar lycka till, både till gammelmatte och till Sagge. Tummar och klor hålls hårt !!!!
  Stora kramar till er alla

  SvaraRadera
 6. Vi jamar instämmande med de andra.
  Håller tassar och klor för att allt går bra.
  Och att hon mår bra efter operationen.
  Matte hälsar att hon håller tummarna också.
  SvansKram

  SvaraRadera
 7. Väntar gärna på att höra om Sagge, men just nu känns gammelmatte Gittes situation mera angelägen. Tassar i kors och massor av omtankar till er!

  SvaraRadera
 8. Vi jamar som de andra att vi vill gärna höra om Sagges flytt och vi önskar honom och husse lyckam till, men nu är vi upptagna med att hålla tassarna för gammelmatte.
  Vi skickar över massor av kurrterapi och spinnhealing.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 9. Nu är det redan tisdag eftermiddag när jag är inne på bloggen, men jag hoppas hoppas innerligt...
  STOR kram från Barbro

  SvaraRadera
 10. Hållar klor och fingrar för att allt har gått bra! Kram!

  SvaraRadera