Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 11 augusti 2012

Sagge

Ojojoj! *håller tassarna runt huvudet* Vilket party! Inte visste jag att katter kunde hålla igång så jamarmycket timme ut och timme in... och den där myntan jag fick av den söta sköldpaddsbruden som jag dansade med... ojojoj, det känns som om huvudet sitter löst idag. Typiskt att solen ska skina direkt rakt in genom mitt fönster... tror att jag får krypa in på kattvinden och vila lite... magen är lite läskig också, tror att det var alla vändorna med kattikoptern... men tack för allt firande, vänner! Inte trodde jag att ni skulle bry er så mycket om mej, det värmde, ska ni veta!

Fick just veta att Pelle Boman fyller 15 år idag... betyder det att vi ska iväg och festa i natt igen?!? Bäst att sova några timmar...

3 kommentarer:

 1. Vissa myntor är starka, bäst att ta det varligt med dem!!! Tack för alla danserna. Vila nu ordentligt å skvallra inte ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar från 2 sköldpaddsbrudar

  SvaraRadera
 2. Sagge, jag förstår att du är slut idag, som du höll igång! Det står att du fyllde 3 år, men jag tippar på höst 8 månader. Ska själv försöka få lite sömn innan det brakar loss hos Pelle i kväll!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att träffas! Klart man blir lite trött, men efter lite vila är vi nog redo igen! Nosbuff

  SvaraRadera