Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 26 augusti 2012

Imma

Oj, nu har jag en intensiv tid framför mig - Sagge flyttar hem på tisdag! Och innan dess skall jag ha sett till att matte packar ner alla hans saker samt sådant som han kan behöva men inte har (än). Sagges husse skall få välja bland sakerna vi har fått och matte säger att hon skickar med det lilla klätterträdet från Sagges rum tills gammelmatte har hunnit bygga det stora åt honom... för det kommer ju att dröja ett tag.

Tänk om man rentav kommer att sakna den lille bitvargen? Det har blivit lite roligt att stå bakom glasdörren till vardagsrummet och titta på honom där han står på andra sidan... *fnissar* Matte säger att det blir tomt här utan "Mästerkatten", även om det förstås blir lite lugnare när vi inte måste stänga dörrar och matte inte behöver ha så dåligt samvete över att hon inte ägnar Sagge tillräckligt mycket tid och omsorg. Hon känner sig nog lite grand schizofren just nu när hon skall räcka till för oss alla åtta och ge varje katt kattsonlig uppmärksamhet...

Hur som jam, så har matte pratat i telefon med gammelmatte nu i kväll, och det går åt rätt håll där borta i det sjuka huset. Gammelmatte behöver inte längre ha syrgas hela tiden, så hon kunde (med hjälp) gå ut till matsalen och äta middag med de piggare patienterna. Däremot vill visst inte hjärtinfarkten ge med sig riktigt - å andra tassen vill inte personalen det heller, och de är nog envisare, tror jag. I morgon skall matte vara hos gammelmatte hela dagen, och sedan får vi nog mer information att jama vidare till er.

2 kommentarer:

 1. Så roligt för Sagge att få flytta hem igen :)
  Vi håller tummar och tassar för att gammelmatte blir bra snart och får komma hem till er igen.

  =^.^=

  Nosbuff och en krya-på-dig hälsning till gammelmatte

  SvaraRadera
 2. Vad bra att allt går åt rätt håll med gammelmatte!
  Och att Sagge ska flytta hem igen.
  Ett hem är inget hem utan en katt! Så Sagges husse måste vara jätteglad nu.
  SvansKram

  SvaraRadera