Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 14 augusti 2012

Imma

Jahajam, nu har gammelmatte åkt till Stockholm, där vi bodde innan vi flyttade hit. Hon skall träffa ganska många tvåbeningar, har jag förstått, men också en hel del katter - Lovis och Tiger, Tufsi och Tott, Blixten och Fräsen. Hoppas att hon har förstånd nog att ta med godis till dem! Jag försökte jama om den detaljen flera gånger medan hon skrev sin packningslista, men jag vet inte om hon lyssnade... hon var lite nervös, verkade det som.

När matte hade lämnat gammelmatte vid bussen och kommit hem igen, klippte hon gräs en lång stund. Sedan kom hon in och hade med sig posten, och tänk, i en av tidningarna fanns det en hälsning från gammelmatte! Utan att matte visste om det hade hon skrivit till något som heter "Månadens Ros"och sagt att matte förtjänar en ros därför att hon tar så väl hand om gammelmatte, huset och trädgården... det var väl rart? Matte blev rörd till tårar och måste ringa gammelmatte, som satt på bussen, för att tacka henne ordentligt. Fast jag hörde något om att hon tänker vänta lite med att hämta hem rosen "så att inte katterna äter upp den"... va'?!? Skulle vi tugga i oss hennes ros?!?

Hmmmm... undrar om rosor är goda? *fundilerar*

3 kommentarer:

 1. JAg tycker att både matte och gammelmatte är värda en ros! Ni gör ett otroligt arbete som tar så väl hand om så många katter.

  SvaraRadera
 2. Jam tycker också att både er gammelmatte o matte gör ett jättebra jobb med alla er katter :)
  Hoppas Gammelmatte får en trevlig tur till Stockholm !

  SvaraRadera
 3. Så fint med en ros och så välförtjänt! :-)
  --<-@

  SvaraRadera