Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 17 augusti 2012

Sagge

Alltså, jag måste ha världens vackraste ögon... *kurrar*... för nu kom vice matte hem och berättade att den där ögonspecialisten vill träffa mig igen! Vice matte har kollat med husse om han tycker att det är en bra idé, och det tycker han tydligen... så snart skall jag stirra djupt in i ögonen på den där specialisten för andra gången. Undrar om hon går att hypnotisera så att hon ger mig massor av godis?!?

Den här gången får jag åka ensam, dessutom - ja, missförstå mig inte, husse och vice matte följer med, förstås. Men jag slipper dela bil med andra katter. Två av dem ska visserligen också till veten den veckan, men inte samma dag... nån som heter Rafael ska bli rakad över hela kroppen och en annan som heter Jenny ska få sitt sockervärde kollat eftersom hon tydligen dricker rätt mycket. Vilket sällskap! En blottare och ett kvinnligt fyllo! *fnissar* Vad sa du, vice matte? Att Jenny bara dricker vatten? Nåjam, det är när du ser på, det... annars är det nog grädde och myntashots för hela jamet. Tuff brud, tydligen... man kanske skulle sätta en en stöt där?

I övrigt solar jag mig och planerar hemkomsten. Räknar på klorna när det är dags, och vet ni, nu räcker faktiskt mina klor till för räknandet... det är bara en dryg vecka kvar! Hoppas verkligen att husse har köpt riktigt fina fiskar till mitt akvarium och att allt är som det ska vara hemma...

4 kommentarer:

 1. Lycka till hos vettisen!
  Kul att du får komma hem till husse snart! *svansdans*

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Skönt att åka själv, klart vettisen vill träffa dig, du är ju cool..hoppas att det är bra med ögonen också. Vi håller tassarna för Jenny och Rafael också. Så härligt att du kan räkna ner nu! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt går bra hos vetten. Om det är en bra vettis borde det inte vara några problem för dig att hypnotisera fram lite godis. Borde faktiskt ingå i deras uppdrag tycker jag. Hoppas lilla Jenny inte har några problem. Kanske har hon fått lite diabetes? Rafael kommer bli jättefin när han rakats.

  SvaraRadera
 4. Hoppas allt går bra nu för dig.
  Massa Tazz&Kram :-)

  SvaraRadera