Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 19 augusti 2012

Imma

Hmmmmm... jag vet inte vad jag skall jama om gårdagen, egentligen. För å den ena tassen var matte borta precis HELA dagen och kom inte hem förrän strax innan midnatt. Då hade hon varit grundligen otrogen genom att dels vara med på en skällis-utställning (och hjälpa en av skällisarna att bli bäst i rasen!) och dels gosa med både skällisar och andra katter i TIMTAL. Men å den andra tassen hade hon med sig en massa bra saker hem: kattbäddar, sandlådor, dynor och leksaker m.m. T.o.m. en vit pälsmus till mig! Så vad skall jag tycka? Jag tror att jag bestämmer mig för att tycka att det är skönt att hon är hemma igen.

Fast oj, så TRÅNGT det är här just nu, för hon bär in den ena saken efter den andra som hon fått i present. Bilen var fullproppad med prylar! Philemon och Sagge kommer att ha fullt sjå att nosa igenom alltihop (var och en för sig, givetvis)... själv håller jag mig undan, åtminstone än så länge.

Innan jag riskerar att glömma det: i morgon fyller Rafael år!


Det här är hälften av det vi fått...
resten står i garaget, säger matte

Mattes tillägg: Jag har så smått börjat gå igenom gåvorna och hittills har jag hittat 12 kattbäddar, 11 dynor, 3 filtar, 2 täckta sandlådor, 2 peewee-lådor, 5 öppna sandlådor, 3 långsmala matbrickor (rymmer två-tre skålar i bredd) och 1 transportbur. Vi kommer inte att behålla alltihop, utan antingen auktionera ut eller ge bort det vi inte behöver själva. Men först skall Sagge utrustas inför sin flytt hem!

6 kommentarer:

 1. Mjausingen, plundrade ni den där hundutställningen eller?! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. *fniss* Nej, det var min uppfödare som skänkte oss de sakerna när matte åt middag hon henne igår kväll... bussigt, va'? *kurrar*

   Radera
 2. Vad kul!! Här hemma ser det lika fullproppat ut men pga flytt. Kan ni tänka er att jag, Puma, också fyller imån, vi får nog fixa schema med skytteltrafik åt kattokoptern så alla kan gratullera oss båda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, så kul! Två fester igen - jam, det blir mycket för kattikoptern, men det fixar vi! *kurrar*

   Radera
 3. Vad bra att Sagge får de bästa grejorna, det kan han behöva som varit så tapper utan husse sin i så långeliga tider!

  SvaraRadera
 4. Hurr jam för Rafael!!! Vi tassar in om en stund! Nosbuff

  SvaraRadera