Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 5 augusti 2012

Sagge

Idag kom min husse och hälsade på mej igen! Han stannade jamarlänge och vi pratade om min tuffa outfit som jag skall ha på mej när jag åker motorcykel med honom... vice gammelmatte har lovat att sy en skinnväst åt mig, svart förstås och med en dödskalle på ryggen... eller det kanske skall stå nåt riktigt jamartufft på den istället, nåt i stil med "Killer Cat" eller "Biker Cat"... *fundilerar*... i alla fall skall det definitivt INTE stå "Otterbäckens lille rackartuss", som vice matte föreslog! *fnyser* Men okej, hon har skänkt mig ett svart läderarmband med två stora dödskallar på (mänskliga, förstås) som vice gammelmatte skall göra bälte av åt mej. Det blir läckert!

Så berättade husse den ledsamma nyheten att mina fiskar har dött. Jam, ni visste kanske inte att jag har ett stort akvarium hemma med häftiga fiskar i? Men nu hade pumpen gått sönder och fiskarna fick inte tillräckligt med luft... nåjam, husse har redan köpt nya fiskar åt mej och lovat att akvariet skall bli minst lika fint som det var förut. Det är mycket vilsamt att betrakta fiskar, kan jag jama, och jag har aldrig försökt ta en enda fisk för egentligen tycker jag inte att fisk är särskilt gott - det är mycket roligare att titta på dem än att äta dem, faktiskt.

Jam, nu är det snart dags att packa mina saker och flytta hem - bara ett par veckor kvar av exilen. Skall bli jamarskönt! Visst har det varit rätt okej här, men hemma är hemma och jag gillar inte att behöva markera reviret varenda gång jag slipper ur mitt rum bara för att den där vita typen med svart svans förstör mina markeringar mellan varven. Det blir tröttsamt i längden, helt enkelt. Hemma är det bara jag som markerar, för det är MITT revir och ingen annans!

7 kommentarer:

 1. Trevligt att höra att du snart får komma hem till husse! Kul att kika på fiskar *lite avis*

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Låter jamarskojsigt med fiskar! *avis* Vad kul att du skall få komma hem till husse snart, jag tror ni längtar lika mycket båda två. Även om du har det bra i klostret så är alltid hemma bästast.
  Har ni sett förresten att blogghjälpen är med i tidningen idag. http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1756349-allt-fler-agare-overger-katten
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Så kuligt att din husse kommit och hälsat på dig igen , Sagge !
  Jam röstar på att det ska stå Killer Cat på din tuffa skinnväst , som du ska ha på dig när du åker hoj med din husse :)
  Jag har aldrig åkte med min matte eller husse , jag har bara provsuttit deras.
  Min matte är lite skeptisk till att låta mig åka med , för hon tror att jag kommer att få panik när jag hör ljudet/oväsendet från dom.
  Skulle jag ju INTE få *stampar med tassen*

  SvaraRadera
 4. Cat Angels?, Otterbäcken Angels? Nåt med Angels känns mycket mera passande för dig än de där otäcka farbröderna med skägg.
  Jamisar på're tuffing

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det var ett bra förslag! Skall jama med husse om det...

   Tassen!
   Sagge

   Radera
 5. Så härligt att husse kom! Förstår att du längtar hem! Men tror nog att du kommer att sakna Matte och Gammelmatte lite ändå. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att du ska få komma hem igen!
  Borta bra men hemma bäst! Så är det.
  SvansKram

  SvaraRadera