Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 4 juli 2011

Conny

Ida e ja lite, lite miss-lynt, måste ja jama... ja menar, här e man en hjärtschuk misse som behövar lugn å ro, å så skrämmas Max å Måns så man nästan ramla ur pälsen! Fast sen visa de sej va deras husse som skrämmades, å tvåbeningar vet man ju att man inte kan lita på... *suckar djupt*

Så längtar ja som bara en misse kan längta efter gammelmatte... vafför kommar hon aldri hem?!? De e ju här hos MEJ hon ska va! Ja e välan minst lika schuk som hon å ja tyckar att vi kan ligga i soffan å va schuka tesammans iställe för att ja liggar här i mattes säng å väntar mens hon liggar på schukhuse å väntar. Å ida sa matte att gammelmatte blir kvar på schukhuse i fleraflera dar till! De e ingen ände på eländet... å inte en mössla i källarn... å harararna som tuggar i sej MITT gräs i trägårn om kvällarna får ja inte jaga för matte, fast dom ser så goa ut...

De enda braiga ida e att Lilja har fåttit komma hem te sin egna matte å sitt egna revir - å sin mamma! De va inte utan att ja fickde en liten tår i ögona när ja läsade om hur kavat hon va när hon unnersökte nya hemme... vikken tuff tjej! Hon får de jättebra, tror ja, för de va en kompis te blogghjälpen som togde hann om henne å hennes mamma - å ja kan inte tänka mej att blogghjälpen skulle va kompis me en dum människa, eller va tror ni?

6 kommentarer:

 1. Max och Måns skrämdes verkligen. Vi hoppas att gammelmatte får komma hem till er snart, förstår att ni saknar henne.Tänk att det inte finns några muslingar nu, men du har i alla fall tagit flera, vi drömmer om att få tag i en..Lilja kommer nog att få det toppenbra tror vi, skönt att hon får vara med sin mamma.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj, det har varit mycket på en gång. Förstår att du är lite ledsen över att matte inte är hemma en. Men snart så är hon hemma igen och då kan ni gosa hela dagarna.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 3. Vi håller med om att du har rätt mycket just nu. Du får trösta dig med att när gammelmatte får komma hem från det sjuka huset, kommer hon att må mycket bättre och kommer gosa mycket med dig och dina kompisar. Vi tror att husisarna saknar henne också.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Å du min sötaste Conny-kisse! Gissa om jag saknar dig...! - och de andra söta kissarna. Det är jättetomt att inte vara omgiven av mjuka, kurrande, spinnande kissekatter och nu är jag på en avdelning, som nog gör sitt bästa för att man ska trivas, men som det ligger något tyst och tomt över. Det är lika otrivsam atmosfär som det var när jag var här med gammelhusse för flera år sedan, men nu tror de att de vet varför jag fick både njur- och hjärtsvikt så de tror att jag nog är hemma om några dagar och det kan du hälsa matte och de andra. Lille Conny! - det är inte så här i världen att man får ligga tillsammans på "schukhuse" även om både 2- och 4-bening har ont i hjärtat. Men du har ju både ett gott och stort hjärta, lillvännen.

  gammelmatte Gitte

  SvaraRadera
 5. Härligt att Gammelmatte snart kommer hem!

  Visst skrämdes Max & Måns jättemycket.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Nä men - HEJ, gammelmatte! E de verklien du som skrivar?!? Du måsste komma hem snart, för ja längtar efter dej! Puss puss! från din Conny.

  SvaraRadera