Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 24 juli 2011

Rafael

Gammelmatte sa att ja måste skriva någe här å berätta om att ja ska bli rakad på tisda. Ja vet ju inte va de e å bli rakad. De låter som om dom tänker dra ut mej på längden, men gammelmatte säjer att ja ska bli av me min tovia päls å att vi måste passa på nu när de e sommar för i vinter behöver ja ha min päls ijen. Hon säjer att Wikki blidde rakad för en ti sen å hennes päls har växi ut ijen. Så här ser ja ut nu:Sen får ja ta en ny bild på mej när ja e rakad så ni får se hur ja ser ut då. Jenny å Majsan går omkring å fnissar åt mej å sejer att ja kommer å ha strån som står rakt ut sen, men gammelmatte säjer åt dom å sluta me å retas annars kommer matte å gammelmatte å snagga dom. De skulle se ut de... I alla fall så har mattarna ställi fram en sån där låda me gallerdörr så att ja ska vänja mej ve den för de e den som ja ska åka brummis i te veten. Ja hoppas att ja vågar.

6 kommentarer:

 1. Det blir nog skönt att slippa tovorna, ska du se. Typiskt att det alltid ska finnas retstickor, men om det blir varmt väder blir de nog avundsjuka på dig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det är inget farligt att åka brummis om matte eller gammelmatte är med. Och du kommer bli jättefin. Jenny och Majsan är bara avundsjuka tror jag.

  SvaraRadera
 3. Vi håller med Stationskatterna! Det kommer att bli jätteskönt att bli av med tovorna och pälsen växer snabbt ut igen.
  Vi tror också att Kattson har rätt i att Jenny och Majsan är lite avis.
  Det kommer att bli toppen, ska du se. Det är inte så farligt att åka brummis heller.
  Upp med morrisarna Rafael! Du kommer bli urtjusig!!!

  =^.^=

  Nospussar från två tjejjer som INTE retas!

  SvaraRadera
 4. Det kommer att kännas skönt att bli av med tovorna.Du kommer att vara lika stiliga som vanligt.Jättefina bilder på dig.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Heja Rafael - din päls kommer att först bli jättejättekort och det kan kännas lite kulet så då får du krypa tätt intill gammelmatte... Men sedan blir det skönare, inget som luggas och stretar och då blir man glad i hela kroppen! Redan efter ett par veckor kommer du att ha lugg igen och sen lagom till vintern så kommer det att finnas så det räcker!
  Matte gissar att jag själv kommer att klippas varje sommar i fortsättningen eftersom jag mått så bra av det. Lycka till!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 6. Du kommer greja det här gallant och bry dig inte om att tjejerna retas. När du kommer hem snaggad kommer de tycka att du ser jättetuff ut.

  SvaraRadera