Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 31 juli 2011

Imma

Idag råder storstädning här i klostret. Gammelmatte får ju inte göra något, men matte donar med dammsugning och sopning och extra noggrann rengöring av våra lådor... och vi har ju rätt många sådana, eftersom var och en av oss vill ha sin egen låda. Undra på att hon ser svettig och trött ut! Men jag tror att hon kommer att vara glad när det är färdigt, för sedan behöver hon bara göra den vanliga städningen en tid framöver.

Har ni hört hur det gick med invigningen av Katthemmet Kompis? Jamandet går att det kom jättemånga tvåbeningar och att katthemmet fick både saker och pengar i present. Matte och gammelmatte hade förstås också velat vara med, men det gick ju inte... så de har varit lika ivriga som vi katter att få rapporter från dem som kunde åka ner till invigningen. Jag vet att Max och Måns husse skulle dit... hoppas att han skriver en fin rapport med många bilder idag! Wikkis mattar skulle också delta, och de brukar vara duktiga på att visa fina bilder på det de besöker... så idag blir det extra viktigt att tassa runt bland kattbloggarna, den saken är säker!

7 kommentarer:

 1. Vi har redan tassat runt hos Wikki och Max & Måns! Jättefina bilder hade dom!

  Vi hoppas att matte tar det liiite varligt med städningen, för hon får inte bli sjuk också!

  =^.^=

  Nosbuffar!

  SvaraRadera
 2. Sixten och Puma visar också jättefina bilder i sin blogg från invigningen. Det är så roligt att läsa alla rapporter hos våra bloggkompisar! Vi jamar också att ni får se till att matte tar det lugnt, hellre lite dammråttor i hörnen och en frisk matte!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Tack söta ni för omtanken om matte. Gammelmatte har också sagt samma sak, men det var så mycket att ta itu med i gammelmattes del av huset och matte var rädd att annars skulle gammelmatte inte kunna låta bli att städa, så därför gjorde hon det här och nu vilar hon ordentligt i sängen. I morgon får hon ta det lugnt, men på tisdag hoppas vi på bra väder för gräset behöver klippas också.

  Tass från Imma, abbemissa

  SvaraRadera
 4. Rapportering avklarad!
  Var försiktiga med snabeldraken.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Många lådor blir det att städa... Skönt att man inte rengör lika grundligt jämt. Hoppas att matte passar på att sitta ner och titta på allt det rena fina sedan. Det gäller att njuta av allt det man åstadkommit! Och gosa med er samtidigt, förstås. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Mjau, mer rapporter från Kompis invigning kommer - men nåt strular med bloggen just nu som inte vill ladda upp bilder och går väldigt segt, så jag gör nya försök i morgon! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 7. Ta lite extra tass om matte efter städningen. Nosbuff

  SvaraRadera