Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 20 juli 2011

Conny

De värstaste ja vet e när dom tråkia sakerna blir mångare än dom rolia, tycker inte ni oxå de? *suckar djupt* Som när vi fickde veta igår att Mjurre va dö... å så blir gammelmatte schuk ijen ida å måste åka ambullangs te de schuka huse i Schövde bara en vecka sen hon kommi hem därifrån. Hon som va så pigg i morgnas! Sen blidde hon trött å sa att de va tungt å andas å så jorde de ont i hjärtat på'na, så matte ringade te ambullangsen som komde hit med blinkljus å tut å allt å hämta gammelmatte. Matte åkade med i våran bil å blidde borta hela långa dan... å sen komde hon hem utan gammelmatte, för dom på de schuka huse ville ha'na kvar i fleraflera dar. MAAAAATTEEEE! *skriker* VA HETTE DE NU IJEN SOM GAMMELMATTE HADE?!? Å, jaha... å hur stavas de?... *matte skriver* förmaksflimmer och en begynnande hjärtinfarkt. Nåjam, när matte komde hem ijen va hon lessen å sa att dom togde bra hand om gammelmatte på schukhuse men de va väldans orolit... så hon ringade en go vän vi har, som har en mamma som e schuk på samma sätt, för å få tröst. Den goa vännen sa att hennes mamma hade haft de dära schukdomarna i tjuge år å klarat sej bra, men hon förstog att matte va lessen å oroli å lova att jälpa henne me å få årning på maten å så när gammelmatte kommer hem ijen - de va väl snällt? Matte våga inte fråga henne om hon kunde få jälp med lite annat oxå, räkningar å lite som behövar göras här hemma å så, men Imma har haft ett allvarlit prat me matte om de nu efteråt å nu har matte lovat å be om jälp me sånt oxå. För som Imma jamar: "De här e för mycke för en tvåbening å klara av alldles ensammen". Hon e klok, våran abbemissa! Men att inte matte fatta de schälv?!? Dom e så NAIVA våra tvåbeningar, dom tror att dom klarar va som helst å begripar inte att de e därför Skaparkatten har jort vänner - för att vi ska ta tass om varann! Hon tar ju tass om en massa annra mänschor, så varför skulle inte dom ta tass om henne? Eller, äsch, hand säjer dom ju, inte tass. Men ni vet va ja jamar. Nej, nu måste Imma å ja pyssla om matte lite extra... spinnterapi e jättebrait i såna här sitvaschoner!

11 kommentarer:

 1. Ja, ta väl tass om matte nu. Gammetmatte tar de hand om på sjukhuset.
  Vi sänder massor med tröstkramar, spinnhealing och kurrterapi till er ALLA!

  =^^=

  Nosbuffar + en jättestor krya-på-dig-kram extra till gammelmatte!

  SvaraRadera
 2. Ni känner att vi tänker på er. Vi gör allt vi kan för att gammelmatte snart ska bli frisk och vi skickar styrka till matte och alla er katter i klostret.

  SvaraRadera
 3. Fyjam så mycket det blir på en gång. Önskar att vi kunde hjälpa er, men vår ekonomi är nog inte så mycket bättre än er. *suckar* Om vi var rika, så skulle vi jättegärna hjälpa.
  Hoppas nu att gammelmatte snart blir bra igen och får komma hem igen.

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt, och gammelmatte som just kommit hem. Men det är bra att hon är på sjuka huset och att de tar hand om henne när hon inte mår bra. Conny, du jamar så klokt. Ta tass om er så ber vi och skickar spinnhealing till er alla.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Usch så trist att Gammelmatte blivit dålig och fått åka in till det där sjuka huset igen :(
  Skickar lite spinnhealing och kramar från mig o matte !!!

  SvaraRadera
 6. Vi tänker på er och håller tassar och tummar för att de fixar gammelmatte på det sjuka huset. Skickar styrkekramar och nosgos till er.

  SvaraRadera
 7. Tack snälla ni! *kurrar* Å Sippo, du ska inte va lessen för vi vet att din husse e lika fatti som vår matte å ni behövar era pengar schälva. De e jätteschönt å veta att ni tänker på oss! Matte säjer att hon "finner stor tröst" i å läsa alla snälla kommentarer här å på fejsbok å annra ställen, å de e väl de finaste man kan jöra för varann, ja jamar, att vara tröstiga i svåra stunder?

  Hederstass från Conny, sekerhetskatt.

  SvaraRadera
 8. Åh, visst är det så att en olycka sällan kommer ensam- Det är så himla typiskt. Vi önskar att vi kunde hjälpa er. Om vi kan det så finns vi på http://farbrorskruttlundochskorpan.blogspot.com.

  SvaraRadera
 9. Så ledsamt att gammelmatte var tvungen att åka till det sjuka huset igen. Vi minns ju alla hur glada ni - och vi - var när hon kom hem alldeles nyss. Vi hoppas att alla läkarna där kan hjälpa henne så att hon blir precis som ny igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Vi knäpper tassarna och ber SkaparKatten hjälpa både gammelmatte och matte! Låt oss få ro att bara må bra nu?!!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 11. Men jam! Nej, gammelmatte skall ju vara hemma hos er och inte på de schuka huset ju!

  Nåjam, hoppas hon blir frisk riktigt fort igen! Hon skall vara hemma med sina små katter!

  Skickar alla spinnhealing och kurrterapi vi har.

  Nosgos

  SvaraRadera