Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 15 juli 2011

Imma

Jaha, nu är den nya gästen välkomnad och hon håller på att installera sig i rummet. Den här gästen är mycket familjär med katter och hon har själv 2 st, som nu befinner sig på semester på landet. Den här gästen kommer vi alltså inte att ha något särskilt besvär med. Hon är mycket självgående och hon vet hur man bäst kliar en katt på magen.

I övrigt håller mattarna på med att lära sig hur de bäst ska sköta mathållningen och de har varit och inhandlat diverse saker som är tillåtna som godis då och då. Eftersom inte all frukt är tillåten för gammelmatte och inte heller alla grönsaker så har det valts med omsorg för att ge en så fullödig matsedel som möjligt. Det är ju så att matte's blodsocker ligger lågt och gammelmatte's vill bli för högt, så då måste ju dieten avpassas efter detta.

Vi katter ägnar oss ju åt betydligt trevligare saker som t.ex. att utkräva massor av gos av den nya gästen. Jag menar ju förstås inte att vi "kräver" något, men vi ser till att finnas till tass när gästen sitter ned. Conny har också varit med och sett till att hennes säng blev fint bäddad så att hon kommer att sova bra och jag har övervakat köksregionerna. Gammelmatte har lovat att hämta gummistövlarna för just nu är vädret sådant att de kommer att behövas för alldeles nyss stod regnet som spön i backen.

Nåjam, allt är alltså under kontroll och här kommer det att gosas med oss katter ordentligt denna vecka. Postulanterna håller på att förbereda allt hemma hos sig.

3 kommentarer:

 1. Bra att ni tar tass om gästen, men det var ju väntat. Bra om dieten kan hjälpa till att hålla blodsocker och annat på bra nivå hos er alla. Ni är värda att ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Åh så bra att den nya gästen vet hur man kliar en misse bäst på magen :)
  Hoppas den nya dieten håller både mattes och gammelmattes blodsockernivå på en lagoma nivå !
  Här regnar det oxå som spön i backen just nu :(

  SvaraRadera
 3. Lycka till kära vänner! Vi har också städpatrull här - vi katter slickar faten och SEDAN får husse diska! *fniss*
  TassKram Wikki

  SvaraRadera