Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 29 juli 2011

Rafael

Jaha, då va gammelmatte hemma ijen. Ja vet inte om ja törs va gla förre, för förriga gången hon komde hem så va hon bara hemma nåra dar - å sen va hon borta ijen. Men nu säjer matte att gammelmatte e så pass bra å dom har givi henne mer meducin att ta när hon behövar så nu ska hon kunna va hemma om hon bara tare lungt - men de e ju just de - om hon bara tare lungt... De vet ju inte gammelmatte vare e för någe, men matte sejer att hon ska se te att gammelmatte verklijen tare lungt nu å de e ju bra. Ere nu så att gammelmatte kommer å vara hemma så blir vi allihop så glada å vi ska ge henne så mycke spinn å kel så hon blir frisk av de.

6 kommentarer:

 1. Rafael - vi tror att om du lägger dig i Gammelmattes knä och spinner så kommer hon ju ingen vart ... och då kanske hon kan ta det lite lugnare? När du blir hungrig får någon av dina kompisar ta vid en stund!! Basta!

  SvaraRadera
 2. Bra idé! Vi e ju sju katter här i huse, så vi kan turas om.

  Tass från Rafael.

  SvaraRadera
 3. Mycket bra idé av Sambo och Roxy!
  Det tycker vi mé och om ni turas om och ligger hos henne sammanlagt 2 timmar om dan alla 7, é´re ju 14 timmar! Sen har hon bara tid till att äta, besöka badrum och SOVA!
  Det blir inga timmar kvar till att fnatta runt och trötta ut sig.
  Vi sänder massvis med spinnhealing och kurrterapi till henne och matte!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Vi önskar gammelmatte välkommen hem igen. Och Sambos och Roxys idé är väl toppen. Med en katt i knäet hela tidenn kommer gammelmatte snart att vara alldeles frisk!

  SvaraRadera
 5. Jättebra förslag från Sambo och Roxy. Man kan ju inte bara springa iväg när man har en katt i knäet- Välkommen hem gammelmatte.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Så skönt att gammelmatte är hemma igen. Sammbo och Roxy vet hur man skall ta tass om människor. Det var en mjausingens fin metod!
  nosgos å allt det bästaste
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera