Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 6 juli 2011

Matte - igen

Imma vägrar hårdnackat att diskutera eventuella rykten... som abbemissa har hon tystnadsplikt, jamar hon, och förresten tycker hon att jag skall ägna mig åt markservicen och överlåta resten i hennes tassar. Jaja, har hon bara kontroll på de övriga, så... *rycker på axlarna*

Har hur som helst tillbringat en mycket vilsam och mysig kväll i novisiatet! Medan katterna åt, gjorde jag ren alla lådorna ordentligt - är jag den enda matten som i sådana ögonblick undrar vad jag givit mig in på?!? För att i stunden efteråt glatt krypa upp i soffan och njuta av massor av gosnosar som kurrande kravlar upp i famnen på mig! Lägger man upp benen på bordet får man plats med två missar där (Jenny och Majsan), och sedan kan man ha Sixten på sin vänstra sida och Rafael på sin högra - lyckligt omkullvräkta med magarna i vädret. Under tiden sitter Assar nära, nära men ändå på tryggt avstånd... det är hans sätt att delta, än så länge, och jag låter honom bestämma själv hur, om och i så fall när han vill ha kontakt. Förresten var jag fullt upptagen ändå med att först gosa med och sedan karda fyra spinnande missar... puh, någon som behöver en kasse päls?!? Den har bara luddgrå nyans, men skulle säkert bli utmärkt stickmaterial om någon som kan sådant tog sig an den... *skrattar*

Om gammelmatte läser detta, kan jag tala om att Rafael tryckte sig tätt intill mig, gosade så där härligt som han brukar göra med dig och lät mig t.o.m. klia honom ovanför svansroten. Och som han spann - högt! Men du har rätt, vi behöver beställa tid hos Olle... lillkillen har tovor lite varstans i pälsen och skulle definitivt må bra av en lejonklippning. Förresten, mellan oss: TV4 Fakta fungerar ännu! Så nu har jag sett precis hur en isotop-scanning går till.

7 kommentarer:

 1. Mjau, vi och matte översänder många missekramar till Gammelmatte att hon ska kyra på sig.

  Tass tass

  SvaraRadera
 2. Kan man få en bättre mysstund än med alla goa, fina katter samlade runtom? Förstår att det blev mycket päls!
  Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Ibland har jag också önskat att kunna förvandla katternas varma päls till något nyttigt... ett par vantar kanske?
  Vi önskar att gammelmatte snart får komma hem och att undersökningarna ger resultat, det vill säga att dom kan reda ut vad njursvikten beror på och att vetenskapen kan hjälpa henne att bli bra igen och hon får komma hem till er igen!

  =^.^=

  Nosbuffar och en varm kram till er alla

  SvaraRadera
 4. Blir alldeles varma när vi läser om allt goset! Det är en bedrift att gosa med fyra samtidigt! Hoppas att Assar vågar snart, men det går ju åt rätt håll! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Det gläder en gammelmatte att höra om allt gosande! - och Assar vågar ju ändå mer och mer och snart så...
  Idag är jag trött. Har varit hos tösen som var så ensam och rädd inför biopsin och håller nu tummar och tår för att allt går jättebra!

  Skönt också att alla lådorna är rena och fina, men hur är det med badrumsgolvet?

  Ja, ja, ta inte så hårt på detta. När jag kommer hem ska jag fixa och dona så att vi alla kommer att jättetrivas....(om jag kunde spinna skulle jag göra det nu - prrrr)
  Nu har jag möblerat mina rum på papperet och i mitt huvud och det kommer att bli jättebra!

  Hoppas att tapeterna vi fick av Kattis kommer att räcka! Vi får väl se. Tror du att Tina och du skulle kunna tapetsera i mitt sovrum?

  Massor av kramar till alla, både 2- och 4-benta.

  SvaraRadera
 6. Jisses säger matte att du bara kan gosa med sååå många missar på en gång ?!
  Hon tycker det är fullt upp med bara mig :)
  Hoppas att gammelmatte snart får komma hem !!!

  SvaraRadera
 7. Spinnhealning till Gammelmatte!
  Och gosa på! Det är den bästa medicinen mot allt!

  SvaraRadera