Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 6 augusti 2011

Conny

ÄNTLIEN har'om begripi att när man ska jöra ett Viktigt Jobb så måste ja va me! Så ida när gammelmatte å matte skulle ta hann om de trasia plommonträde fickde ja va me å se till så att allt blidde rätt. Jo, för vi har två plommonträn å ett gickde sönner när'e blåsade som värstast häromsixten... eh, sisten... å så komde tassverkarn å skärade sönner trät ännu mera me en jättestor å bullri moj så de bara blidde bitar kvar utom en gren.Frågar ni mej så ser'e DUMT ut, men tvåbeningarna vill visst ha den dära ensamma grenen kvar...Hur som helst börja matte å släpa bort dom dära grenarna som tassverkarn hade tatt ner å unner tin sittade gammelmatte på en stol å försökade rädda så mycke plommon hon kunne - å ja jälpade förstås till!Här ser ni hur ja unnersöker varendaste litet plommon noga innan gammelmatte får spara de, för de e viktigt å se till att dom inte ätar plommon som inte e bra...Å så här mycke plommon blidde de!Resten slängade vi bort till fåglarna å djurena å inseckterna som oxå gillar å äta plommon.

Fast vet ni va som va de allra bästaste me alltihopa? Jo, ja fickde en ny SPANAR-PLATS å va på!

5 kommentarer:

 1. Jamarbra att du hjälper matte och gammelmatte! Vad skulle de göra om inte du säkerhetskollade allt viktigt? Plommon tycker matte är gott, men jag håller inte riktigt med, men de är jamarskoj att leka med... De rullar så fint åt oväntade håll.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Vad bra att de har förstått hur viktigt det är att du är med! Ett riktigt heldagsjobb ser vi, ni vilar väl ordentligt allihop nu? Grenen blev allt en riktigt bra spanarplats! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Så finurligt av gammelmatte och matte att spara en spanargren åt dig!!! Där uppifrån kommer du att kunna se precis vad som händer, långt innan någon annan har en aning!!

  SvaraRadera
 4. Vilken himla tur att du hade tid att övervaka allt det här. Det hade varit övermäktigt för matte och gammelmatte att klara av. Bra att du fick en ny spanarplats också. Nu kan ni känna er säkra i klostret igen.

  SvaraRadera
 5. Snällt av dig att kolla igenom plommonen så inte gammelmatte blir sjuk.
  Grattis till din nya jättefina spaningsplats.

  SvaraRadera