Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 5 augusti 2011

Gammelmatte skriver

Jag vill berätta hur lycklig Rafael verkar vara nu när han slipper sin tunga, toviga päls. Han - som aldrig satt och tvättade sig förut (jag trodde att han inte fått lära sig sådant av sin mamma) - sitter nu och putsar sig så fint. Nu håller han sig ren även i baken och de övriga verkar acceptera honom mycket bättre. Alltså, bara positiva saker har inträffat sedan rakningen. Nu ska vi aldrig låta hans päls bli till besvär igen. Han verkar faktiskt vara stolt över sin nya "look!"

Dessutom meddelar matte att katterna är jublande glada över tassograferna i Sippos böcker, som kom härom dagen. Sippo hade inte bara tassograferat det ex matte lämnat hos honom på bloggträffen, utan också skickat med ett extra tassograferat ex som noviserna nu läser med spinning. Tusen tack, Sippo!

5 kommentarer:

 1. Vi förstår Rafael. Tovig päls är både tung och kan till och med göra ont. Nu när den besvärliga är borta kan han igen njuta av att tvätta sig som alla andra. Han ska vara stolt över sin nya look, han är jättestilig!

  =^-^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Med tanke på vad som hänt honom innan är det kanske inte så konstigt att det varit lite si och så med pälsvård. Desto härligare när det blir så här, är säker på att tryggheten hemma är en stor anledning till att det fungerar nu. Gammelmatte du är väl rädd om dig nu? Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vad oroligt roligt att Rafael trivs så bra med sin rakade päls och att de andra accepterar honom så bra. Här hemma så går Sixten med tratt och Puma är inte lika förstående som ni utan både morrar och fräser åt honom.

  SvaraRadera
 4. Mjau så glada vi blir över att böckerna kom fram ordentligt. Anledningen till att vi skickade en extra, var för att den ni hade från början var svartvit och det ska det inte vara.

  SvaraRadera
 5. Sambo och Roxy5 augusti 2011 21:31

  Hoppas inte Rafael glömmer bort att ligga i Gammelmattes knä så att hon håller sig stilla!! Nosbuffar

  SvaraRadera