Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 8 augusti 2011

Imma

Idag har matte varit i städtagen igen, men lyckligtvis blandade hon inte in oss i stöket annat än att hon förvarnade oss om att hon under eftermiddagen skulle hämta en ny reträttgäst som skall bo hos oss en vecka. Det blir den fjärde denna sommar, så Conny och jag tittade lite oroligt på varandra... vi funderar på hur mycket matte orkar med egentligen. Men matte la till att vi känner gästen sedan tidigare och att hon tycker mycket om katter, och det gillar vi ju! Så nu är vi i tjänst igen ett tag framöver, och jag har dessutom förberett noviserna på att de skall få öva sig på att vara tröst- och stödkatter lite grand... de behöver ju träning, så att de är redo att rycka in på allvar senare.

2 kommentarer:

 1. Frågar ni mig så jamar jag att städning är ett otyg som borde förbjudas. Fyjam för snabeldrakar och jättevippor (små vippor är kul men inte de där enorma). För att inte jama om vattenspannar. Man vågar ju knappt ta ett tass av rädsla för att spannen ska välta och... hujam, jag vill inte ens tänka på vad som händer då...
  Kul att gästen är en kattvänlig tvåbening i alla fall. Hoppas hon känner stöd och tröst i er alla!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 2. Kunde varit värre - det kunde varit NI som städade istället för matte och hon som försökte sig på att spinnheala gäster. Gästen blir nog snart glad igen när hon får er uppmärksamhet!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera