Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 14 augusti 2011

Tack!

Vi vill tacka er alla för det fantastiska stöd ni är i den här svåra stunden. Att ni alla - ingen nämnd och ingen glömd - ställer upp så fint för oss nu. Sorgen är så stor och hjärtslitande. Han var en helt fantastisk klosterkatt. Alltid redo att finnas där när någon behövde honom. En glad krabat som när någon kom in i vårt hem, genast klättrade upp i knäet och sa: "jag gillar att pussas, gör du det?" Hans stora passion - förutom att pussas - var att jaga. En mästerjägare. En passion som också orsakade hans alltför tidiga död.... Tack ni alla för att ni finns!

14 kommentarer:

 1. Klart vi finns till för våra vänner - tvåbenta som fyrbenta. Att Conny var en fantastisk tröstare och Klosterkatt, är det nog ingen som tvivlar på. Han brukade ju berätta med stolthet i rösten hur han jagade mösslingar och höll hemmet säkert. Vi kommer alla att sakna honom.
  Tröstbuffar och kramar från Sippo, Tindra och husse.

  SvaraRadera
 2. Vi instämmer helt med Sippo! Våra tankar har kretsat mycket kring Conny och alla övriga (både 2-& 4-benta) i klostret idag. Det känns så onödigt att en orm skulle förkorta hans fina kattliv och samtidigt förhindra honom att i framtiden utföra alla goda gärningar han gjorde.
  Sitt hjärtfel till trots, arbetade han idogt för allt som är gott. Lille Conny lämnar ett stort tomrum efter sig. Men, vi tror att han fortsätter sitt goda arbete från sin plats i himlen.
  Tröstkramar från M & V plus matte.

  SvaraRadera
 3. Jag tror vi alla förstår hur ni känner er nu. Men livet fortsätter på nåt underligt vis. Conny visar också hur viktigt det är att ta vara på varje ögonblick i livet. Vi vet så lite om hur det kommer att bli i fortsättningen.

  SvaraRadera
 4. Vi tänker så mycket på er!
  Massor med kramar
  Malin

  SvaraRadera
 5. Det är så sorgligt så vi vet inte hur vi skall uttrycka oss. Men vi känner att han var så lycklig att vara så älskad, han levde sitt liv i glädje utan att bekymra sig om sin sjukdom. Han lämnar ett tomrum efter sig, men också så många fina minnen och glada stunder. Tröstbuffar och tasskramar från Nova, Sudden, Tiger och Matte.

  SvaraRadera
 6. Vi tänker så mycket på er *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Skickar snälla mjuka nosbuffar till er alla. *kurr*

  SvaraRadera
 8. Vi tänker på er! ♥

  Kram
  Karin med Linnsen o Frank

  SvaraRadera
 9. Tröstebuffar och kramizar från mig o matte <3

  SvaraRadera
 10. Sören har klappat ihop sin rekordpeng på en marknad han tassar över den till Snuffefonden i morron när hans husse växlat in alla enkronor.
  Gråter med er. Det gör jag varje gång jag läser om en älskad katts död. Känner ju igen den där hemska smärtan.
  Kramisar från oss i Blekinge

  SvaraRadera
 11. Vi tänker på er!
  ♥Nosbuffar♥

  SvaraRadera
 12. I nattens sena timme, tänder vi nu vårt ljus för Conny...
  Fjutten Michelina PellePlutt Minus och matte Camilla

  SvaraRadera
 13. När ska vänner finnas där, om inte i sorgens stund? Det är ju då vi behöver varandra som allra mest.
  Tänker så mycket på er.
  Många kramar och tassklappar

  SvaraRadera