Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 8 april 2013

Imma

Ni kanske undrar om vi har slutat blogga? Men det har vi inte alls - vi har bara inte haft tid att tassa ner några inlägg på ett tag. Påsken är en tid då matte inte gärna låter datorn stå på några längre stunder, och själva har vi försökt gona oss så mycket som möjligt i det varma solskenet i fönstren... samt gosa med vår påskgäst, som bott här en vecka!

Idag har vi dessutom haft besök av en journalist, visserligen en tvåbening, men i alla fall... hon hade med sig en person som verkligen visste hur man gosar med en abbemissa, så jag gick inte undan som jag brukar utan höll mig framme under hela intervjun. Svara på frågor behövde jag inte, för den saken skötte matte om... så vi katter nöjde oss med att visa upp oss och på vårt försynta sätt få tvåbeningarna att förstå att i det här klostret är det Skaparkatten livet rör sig kring! Att sedan matte föredrar att kalla honom Gud betyder egentligen ingenting... ett namn är ju bara ett namn och inte alls vad det egentligen handlar om, eller hur? Jenny och Philemon fick förresten vara fotomodeller när den där journalisten skulle ta bilder i slutet av intervjun, och de följde också med ner i källaren och visade upp vårt fina kapell för gästerna.

Så har vi fått ett ledsamt besked: katten Brum har tyvärr fått tassa över Regnbågsbron, eftersom hans skador var för svåra. Men vi hoppas att han förstod att han var i trygghet och att vi alla tyckte om honom? Och jag hoppas att han hade stor glädje av bädden han fick... den får nu någon annan behövande katt ta över istället.

Våra kompisar Enzo och Zolo är fortfarande sjuka, så dem knäpper vi tassarna för så mycket vi hinner.

Nu undrar jag bara hur länge matte skall trilskas med tömmandet av kameran...? Där finns MASSOR av intressanta bilder, som jag vill visa er, men hon säger att hon inte har tid att hålla på med sådant just nu *suckar*.

Oooo, ni vet väl att Viska är hemma igen sedan flera dagar?!? Det var en riktig nervpärs att inte kunna göra annat än vänta och be och be och vänta... men goda människor hjälpte Viskas husse att hitta och fånga in henne, och nu är hon hemma i trygghet hos Sippo och Tindra igen. Puh!

1 kommentar:

  1. Ibland måste man pausa lite och tass om sig själv och andra man tycker om <3
    Jag o matte satt också och hållde tassar o tummar i kors när Viska var på rymmen , blev sååå glada när vi hörde att dom hittat henne :)

    SvaraRadera