Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 17 april 2013

Jenny

Det är jamarskönt med vår, tycker vi! Matte öppnar kattgården på morgonkvisten och sedan får den vara öppen nästan hela dagen, så vi kan gå ut och in som vi vill *kurrar*. Och som bolis är jam ju tacksam när jag får möjlighet att ha uppsikt också över de yttre kattvirongerna. Risken för inkräktare är ju liksom större utomhus, om ni förstår hur jag jamar.

Mattarna gör som vi, springer ut och in mest hela tiden. Fast de använder ytterdörren istället för kattluckan. Inte bryr de sig om att det blåser för fullt där ute, heller... man får hålla i öronen och svansen när man är i kattgården, så att de inte blåser ut genom gallret där man inte kommer åt dem! Mattarna håller inte i sig utan krattar och kör skräp i vagnar och har sig... de kallar det att "städa trädgården". Jam antar att de vill att det skall vara extra fint både ute och inne nu, för framöver får vi flera fina besök: först kommer Rafaels räddare för att hälsa på honom, sedan kommer en speciell tvåbening som skall hjälpa gammelmatte med TV:n (jam vet inte om jag får berätta vem det är, så för säkerhets skull gör jag inte det förrän efter besöket - men vi känner honom sedan förut) och sist, men inte minst, kommer det två utländska tvåbeningar ända borta ifrån Kattustralien! Undrar om de är ordentligt tränade, eller om vi måste uppfostra dem? *fundilerar*

3 kommentarer:

 1. Var rädd om öron och svansar när ni är ute. Fast de sitter nog fast *fniss*
  Det blir säkert jättebra med besöket från Kattustralien :) Inte bjuder matte in gäster som inte är snälla!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Så skönt att vädret äntligen tillåter att kattrastgården öppnas. Nu hoppas vi på att blåsten lugnar sig också. Bortblåsta svansar och öron vill vi icke veta av! Spännande med besökare. Det får ni jama mer om senare. Kurr och burr.

  SvaraRadera