Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 18 februari 2010

Conny och Majsan i Otterbäcken

De va jamars att den dära eländia snön inte verkar ta slut någengång. Nu VILL vi ha de grönt å skönt. Ida har gammelmatte fåttit sin present från oss klosterkatter. Ja vill jama att hon blev gla! Matte va iväg å handla åt oss - en jättestor räkmacka för de tycker gammelmatte om jättemycke. Hon lät oss smaka av räkerna. Hon e snäll, gammelmatte. Förrexten så fick hon kela jättemycke me Sixten igår kväll å i natt. Ja tror inte hon sovde särskilt mycke inatt å ida måste hon å matte iväg å handla massor me kattmat å sand te oss. De va alldles slut! Vi fickde bara blötmat i morse, men när dom kom hem blev de kalas. *kurr* - nu får Majsan jama här en stunn.
Hej! Nu är det Majsan som skriver. Ni kan inte ana hur mycke gott som matte och gammelmatte hade med sig hem. De var borta i många timmar och när de kom hem hade de göra länge innan de burit in allt som de köpt. Stora säckar med "kungliga kaninen" och kattsand och många burkar med blötmat. Det går åt jättemycke mat för vi är hela sex stycken katter i reviret och Jenny, Assar och Sixten äter väldigt mycke - det gör inte jag. Jag äter ungefär lika mycke som Imma och Conny. Gammelmatte tycker att det är konstigt att Jenny och jag inte gillar Temptation (gammelmatte hjälpte mig stava till det där), men vi gillade inte heller räkor. Hon är jätteförvånad! Men sen bjöd hon på jättegott kött (hästkött, sa hon) och det åt både Jenny och jag. Hon sa att ikväll skulle vi få smaka något som heter mjölklinser och blåbärsjogurt. Imma jamade om att det är jättegott. Vi får väl se vad vi tycker. Matte och gammelmatte säger att vi måste också få bli lite bortskämda med godis och det tycker vi låter jättebra.
tasskramar och svansvift från klosterkatterna i Otterbäcken

5 kommentarer:

 1. Vilken bra present ni hade fixat! Verkar som ni alla börjar trivas ihop riktigt bra! Kul att Sixten och Assar börjar ta för sig och vill bli klappade och vara nära. Vi tycker att det låter klokt att ni får prova lite olika goda saker-det är ni värda! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket gott ni får testa. Tänk om alla katter fick så mycket gos och godis. Då skulle vi inte behöva några katthem som tog hand om övergivna katter. Bra att ni firat gammelmatte ordentligt. Det är hon verkligen värd, så bra som hon ochmatte tar hand om er.

  SvaraRadera
 3. Låter som rena festen hos er. Men hur kan det komma sig att det finns katter som inte gillar räkor? Mystistiskt.

  SvaraRadera
 4. Räkor, det är kalas för både katten och matten! Först blev vi jätteförvånade när vi läste, att Jenny och Majsan inte gillade räkor. Fast vi katter kan ju tycka om olika saker, precis som människor kan göra. Så roligt att både Assar och Sixten börjar vara mer med er alla nu. *klappar tassarna* Kurr.

  SvaraRadera
 5. Till Jenny och Majsan: Jag tycker vi startar en klubb för katter som inte tycker om räkor för det gör inte vi heller. Puma kan leka med dem ibland men han äter inte dem. Ni kanske inte gillar Temptations, men har ni testat Dentabits?
  Se till att hålla era Mattar hemma idag vår Matte hälsar att det är glashalt på vägarna.

  SvaraRadera