Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 17 februari 2010

Conny

Puh, dom dära nykomlingarna e prexis överallt! Ja har försökt jama till matte att de e en säkerhetsrisk å ta in främlingar i huse, men hon säjer att Jenny å Majsan inte e nåra främlingar å att ja ska vaka över dom oxå nu när dom bor här. Antar att ja får jöra de'rå, för e man säkerhetskatt så e man! Fast ja tycker inte att de e rättvist å utöka mitt jobb så dära utan att ja får vara me å jama mitt... ja har så mycke å jöra ändå här i klostre utan att behöva hålla ögonen på nåra tjejer oxå. Förrexten e tjejer lömska - där ja bodde förut blev ja jagad av tjejerna, å ja va ensam kille å de va inte ett dugg rolit att allti bli jagad *surar*.

Gammelmatte hälsar å säjer att hon e rörd å gla över alla era grattisar te henne, så tack så mycke säjer hon! I morgon ska vi fira henne för då får matte sin pangsjon å då har hon lova att köpa en spexiell sak som vi har jamat me henne om som gammelmatte ska få av oss i pressent. Men hon måste va noga me att gammelmatte inte ser va hon köper, för de e vi som ska je henne pressenten!

Nu jamar Imma att ja måste skriva att gammelmatte ha fått klappa Assar - de va hans pressent te henne när hon fyllade år igår, å de va första gången nånsin som nån fick klappa honom så de tycker ja va en fin pressent...

8 kommentarer:

 1. Conny det är klart att det är ett stort ansvar för dig att ta hand om alla men det fixar du, säkerhetskatt som du är! Tänk att gammelmatte fått klappa Assar, häftigt! Det går verkligen åt rätt håll!

  SvaraRadera
 2. Bra gjort av dig att vaka över de nya missorna. De är väl snälla med dig också, hoppas vi. Vad smart att det är ni som får ge gammelmatte presenten. Ni har ju också varit med och bestämt vad det ska bli. Och vilken fin present gammalmatte redan fått! Att klappa Assar. Det måste vara en riktig kattplimang till gammelmatte. Kurr.

  SvaraRadera
 3. Med utökade arbetsuppgifter måste det väl innebära högre lön. Ett par extra bitar Dentabits eller fiskkanske. Jag vet hur det är att bli jagad av tjejer. Dom är verkligen lömska av sig. *rys* Hälsa Assar att det var en jättefin pressent till gammelmatte att låta henne få klappa honom.

  SvaraRadera
 4. Tänk, nu på morron e Sixten här nere tesammans me oss andra katter å gammelmatte får sitta å smeka honom när hon vill. Assar drar sej lite unnan ijen, men han gör de inte så fort längre. Han nosar på henes hand men drar sej sen bakåt. Sixten e i alla fall tesammans me resten av oss katter. Vi får redan som de e ganska mycke godis av gammelmatte - ja, av matte oxå.
  tasskramar

  SvaraRadera
 5. Oj vad roligt att höra att Assar och Sixten gör framsteg. När så där skygga katter verkligen har förstått att de kan vara trygga brukar de bli alldeles extra mysiga. Det blir ju ett stort mysgäng i klostret snart ska ni se.

  SvaraRadera
 6. Stanna inne håll i hatten nu blir det oväder

  SvaraRadera
 7. Men de här katterna jagar dig väl inte?

  Wow för Assar också - och Sixten! Kanske han nu har förstått att det är härligt med kos och kan jama det till Assar:-)

  Jag blir så glad av att höra att det går framåt så bra!

  SvaraRadera
 8. Vilken kanonbra present Assar gav! Då måste eran gammelmatte ha blivit gla´.
  Spännande det där med presenten ni ska köpa. Det måste ni jama om *tass*

  SvaraRadera