Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 28 februari 2010

Imma

När matte och gammelmatte kom hem idag på eftermiddagen med två stora papperskassar fulla med mat, blev jag orolig och jamade i enrum med matte att vi inte har råd att handla så där mycket. Men då berättade hon att gammelmatte hade fått en så jättefin present igår när hon firades av alla mattes kullsyskon med familjer i Lindesberg: en massa presentkort på ICA. Och dem hade de nu varit i Gullspång och växlat in till mat... inte minst kattmat, specialmat till mig samt Dentabits, Temptations och mjölklinser med kattmynta. Så här har kalasats! Jenny och Majsan blev alldeles tossiga av mjölklinserna, och det var egentligen inte då dumt för då kunde Conny och jag sitta på första parkett och skratta åt deras framfart... och ifrån övervåningen hördes rus och bus, så Assar och Sixten hade säkert också skoj *fnissar*.

Måste få jama att vi har tö här - det droppar så intensivt från taket att det låter som om det regnar ute! Och matte säger att det är alldeles blött ute, på det där vårliga sättet när snö och is smälter bort... hon har t.o.m. sett gräset kika fram på ett ställe.

Matte är i stort sett klar med tidningen, så snart får vi tillbaka datorn igen.

9 kommentarer:

 1. Vilken fest! Vad härligt! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Låter som en jamande mysig afton. Kul att tjejerna uppskattar linserna så mycket. *buff*

  SvaraRadera
 3. Det var en bra present som gammelmatte fick. Hoppas hon fyller år ofta, och du med.

  SvaraRadera
 4. åh, vad bra ni har det. Jättemycket med mat och godis. Vilken bra present!*nosbuff*

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med mums åt både två- och fyrbenta. Roligt att Jenny och Majsan uppskattade mjölklinserna, om de inte har gillat annat godis så mycket. Och så fick ju ni lite skoj också samtidigt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Åh gott ju!

  Skönt att ni äntligen fått tö hos er också! Snart är de blommor och fågelsång. *längtar*

  SvaraRadera
 7. Vad roligt med lite fest ibland. Vi skulle firat Sixten igår men han kom inte hem förrän framåt kvällen, han är nu 11 år, antar att det är du, Imma och Sixten som är de äldsta bland oss bloggare. Tyvärr har Sixten börjat bete sig konstigt med långa rundor nu sista tiden, kan vara borta hela/flera dagar, Matte är lite orolig att han dörljer ngt. Måste undersökas.

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att ni redan har storhandlat, och inte åkte till Kristinehamns Ica Maxi för att handla idag. Det förvandlades till rena rama jätteråttfällan vid lunchtid. Tackom och lovom, så blidde ingen fysiskt skadad. Gissar att de kunder och personal som var där blev rejält omskakade.
  Och. Ska någon vara råttfälla, så är det väl inte en affär...utan ..en KATT?!?
  Tassen från Snömonstret Trassla!

  SvaraRadera
 9. Trassla, jag tänkte också på det när jag läste tidningen nu i kväll, för matte handlar ofta där! *ryser*

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera