Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 21 februari 2010

Imma

Själva meningen med postulatet, alltså den period då man är postulant, är att både klostret och postulanten skall lära känna varandra och komma underfund med vad man måste jobba på. Vi har alla våra fel och brister, sådant vi måste ta itu med för att bli bättre klosterkatter... jag t.ex. är alltför blyg, Conny måste lära sig att inte vara så stöddig och Sixten och Assar behöver bli mer tillitsfulla. Men Jenny har verkligen någonting att jobba med - hon är alldeles för begiven på droger! Ja, jag undrar nog om vi inte måste avgifta henne... det räcker med ett par små mjölklinser med kattmynta, så kravlar hon sidledes över golvet och spelar tassboll med allt som kommer i närheten. Och nog för att kattmynta är gott, men som klosterkatt måste man kunna se förbi sina egna behov... jag skall ha ett privat jam med Jenny om detta, så ordnar det sig säkert.

3 kommentarer:

  1. Det kanske är nyhetens behag? Jenny har väl inte fått så mycket sådant i sitt liv. Vi är glada över att det går framåt för alla i klostret, ni kommer säkert att ha det riktigt mysigt allihopa framöver. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Det är klart att alla har sina fel och brister. Men jag tror att i ett katteri med sex personligheter lär alla av varandra. Och om Jenny inte har andra droger än kattmynta att komma över känner jag mig ändå ganska lugn för hennes skull. Hon kommer attl klara det, lilla gumman.

    SvaraRadera
  3. Jag skrattar så morrhåren hoppar. Det verkar vara något speciellt med tjejer på kattmynta. Min fästmö blev skogstokig varje gång det vankades såna där linser med mynta på. Hm, nu blev ju jag sugen.

    SvaraRadera