Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 2 februari 2010

Imma

*gapskrattar* Idag passar verkligen Connys horoskop i lokaltidningen! Så här står det: "Dina kamrater måste få lite arbetsro och sköta sina saker. Du behöver inte veta precis allt som händer runt omkring". Om det stämmer, behöver jag inte ta mitt eget på så stort allvar: "Just nu är det du som är motorn på jobbet och då är det enklast att du försöker fixa en konflikt". Hm, om det handlar om att få Conny att sluta slåss med Sixten och Assar, avstår jag helst... de där killarna får lösa sina mellantassanden själva.

Brukar ni läsa era horoskop? Matte skrattar alltid gott åt astrologin och säger att det minsta man kan begära av något som kallar sig en vetenskap är att de uppdaterar sig... tydligen är det så att stjärnhimlen inte alls ser ut som den gjorde när folk hittade på stjärntecknen, så inte ett enda tecken stämmer med hur stjärnhimlen ser ut idag. Dessutom skulle det tydligen behövas petas in ett extra tecken mellan skorpionen och skytten, har hon läst i Forskning & Framsteg.

Nej, då tycker jag att vi tar fast tass på det som händer nuförtiden istället. Idag fick vi presenter! Någon som vill vara anonym (för det fanns ingen avsändare på paketet) har skickat oss fyra jättesöta virkade katter... tack så mycket, vem du än är!

Så vill vi be alla katter, var ni än bor, att hålla tassarna för att Sixten på Öland hittar hem igen... han har tydligen gått vilse i allt det vita, den stackaren, och kompisen Puma saknar honom!

6 kommentarer:

 1. Åh vad kul att bli överraskad med presenter!
  Nu är det inte många dagar kvar tills nykomlingarna kommer. Spännande! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. *suck* inte får jag några överraskningar här inte (om man inte räknar med Trazzel och Zagas bakhåll då...)
  Såna där horoskåp läser jag inte, min människa säjer att det stämmer inte utan det är ödet som bestämmer hur dagen blir istället. Det går inte att förutse säjer hon.

  SvaraRadera
 3. Maya: din matte har så rätt, så rätt. Och varför skall vi veta vad som händer i framtiden? Tycker att det går bra som det är, faktiskt.

  Tass från Imma.

  SvaraRadera
 4. Roligt med presenter! Då har ni en katt var. Eh, om det var kattleksaker, alltså? Stackars Sixten, vi håller tassarna! *håller hårt* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Astologi. Tvåbeningar skulle läsa kattologi istället. Ta varje minut som den e tycker ja! Gosa mycket och sova mycket, de e min nealogi de :)

  Tass Imma

  SvaraRadera
 6. Men så trevligt att ni fick pressenter, även om det var från en hemlig beundrare. Horoskåp läser vi inte här hemma, husse säger att han är rätt säker på hur dagen kommer att se ut ändå. Så håller vi tassarna för Sixten.

  SvaraRadera