Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 1 februari 2010

Conny

Nä, nu får'e va för min del... de bara VRÄKER ner vitt ute, å ja fryser å fryser fast de e varmt inne... rexar e helt enkelt inte GJORDA för sånt här läbbans väder! *ryser* Så nu går ja i ide tess våren kommer, så de så.


Så här ser'e ut utanför fönstret...... så nu går ja i ide!

8 kommentarer:

 1. Conny du är inte ensam att tycka det där vita nerdinglade kan sluta *ouiee* vi rumpor tycker också det. För vi vill att det ska bli sol och varmt för då kommer det gräs. Gräs som bara marsvin vill ha. Och du vet sola rumpan och guppa omkring och upptäcka resten av hagen.

  Så vi gör som du... in i en mysrulle och myser.

  phussar på nosen från rumporna
  Michigan & Arizona

  SvaraRadera
 2. Såg jättemysigt ut att vara inrullad så där, som en kåldolme. Kattdolme? Det är nog lika bra att hålla sig inne för det fastnar bara en massa vitt på en om man tassar ut. Men det visste du förstås, du gjorde väl en egen utflykt för några veckor sedan? Nä, mycket bättre att prova hoprullningsförmågan på täcken och filtar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Mjau så mysigt det såg ut det där. Ska nog borra ner mig lite i sängen själv. Vem katten går frivilligt ut i sånt väder? Även vi säkerhetskatter har principer.

  SvaraRadera
 4. Vi överväger också ide..Nu räcker det. Ser jätteskönt u i täcket. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Ja kan inte tänka hur de måste vara att vara nästan pälslös i detta vädret! Åh har nästan lust att skicka er lite extra päls.

  Får ja fråga om ni Rexar fäller päls, ja menar ni har så ganska lite i vanliga fall.

  Tass!

  SvaraRadera
 6. Fy katten vad det är kallt! Brrrr...
  Vi väntar på våren!

  SvaraRadera
 7. Näe Nea, de gör vi inte. Matte sejer att vi "luddar" å att de blir massor av dammråttor av luddet, men de e ju enkelt för snabeldraken att ta bort å man får ju stå ut me att den går runt på golve så att luddet kommer bort!

  SvaraRadera
 8. Vi tycker det ser jättemysigt ut att rulla in sig i täcket så där.Det vill vi också göra när vi kommer till er. Då gör det inte så mycket att våren dröjer lite. Majsan och Jenny

  SvaraRadera