Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 5 maj 2010

Conny

Mmmm, en sån skön soldag vi haft ida! Ja har vari ute jättelänge me matte å gammelmatte i trägårn... först satt vi å fika, å sen undersökte ja trägårn å så satt vi å sola tesammans. Gammelmatte å matte prata om kattgårdarna som dom ska bygga - Imma å ja ska få en egen på altan, så vi kan gå in å ut genom altandörren, å husisarna ska få en på baksidan som de kan gå in i å ut ur genom ett fönster där gammelmatte ska sätta en kattlucka. Låter väl bra? För vi rexar vill ha sol å husisarna, som e ena riktia luddbollar, behöver skugga när sommarn e som värstast.

Matte togde lite bilder på mej ida, som ja vill visa er... på den första gör ja en noggrann nosologisk undersökning av mattes bil, å på den andra sitter vi å solar oss, gammelmatte å ja.

De e inte så varmt ute än, så vi har tröjer å jacker på oss för å inte frysa. Man vill ju'nte få lunginflammation!

8 kommentarer:

 1. Ååå vad mysiga ni ser ut, och ditt lilla tryne som sticker fram, Conny.

  SvaraRadera
 2. Vilket lyx att ha egna uteplatser. Jag måste dela min med husse och Snuffe. Dessutom får jag inte vara ute själv. *fnys* Du är försiktig nära brummisarna va? Även vi säkerhetskatter får se upp när de kommer körandes.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag du har haft! Den nosologiska undersökningen såg ut att fungera bra. OCH du vilken fin bild på dig och gammelmatte ni ser ut att njuta lika mycket båda två. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. TRYNE?!? *spärrar upp ögonen* De e faktist min NOS du jamar om, bruden!

  Conny, förnermad.

  SvaraRadera
 5. VAd duktig du är som kollar mattes bil. Bra att ni klär er ordentligt också, fär värmen har ju inte riktigt kommit än. En gammal regel är ju att man ska svettas in sommaren och frysa in vintern. Åtminstone det första tycker jag verkar vettigt.

  SvaraRadera
 6. Härliga planer med uteplatserna. Tänk vad mycket sol Imma och du ska kunna lapa i er i sommar! Just nu är det dock säkrast att göra som du och gammelmatte, klä sig utomhus. Bilden på er är så vacker! Ni myser ihop så man blir alldeles varm i hjärtat. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Wikki och Nova sänder här grattis-på-namnsdagen-nospussar till Carina! *svansdans & tasshonnörer*
  Myskurr Nova och Wikki

  SvaraRadera
 8. Käre Conny, det var inte meningen att "förnerma" dig genom att likna dig vid en gris! Du förstår, på skånsk dialekt säger man ibland "tryna" och det betyder sova och tryne kan även betyda nos i allmänhet, och det var så jag menade. Du är en MYCKET stilig katt!

  SvaraRadera