Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 26 maj 2010

Majsan

Abbemissan har bett mig att framföra klosterkatternas ursäkt för att vi inte bloggade igår. Vi var nämligen upptagna med att fira Assar och Sixten, som fyllde två år! Och det passade extra bra, eftersom gammelmatte och matte var borta hela dagen... de skulle till något sjukhus långt borta och prata med en människovet om sitt sovande, om jag förstod saken rätt. Så vi fick ha huset för oss själva och festade på Dentabits, Temptations, fisk och filmjölk *slickar morrhåren*. Och så sjöng vi förstås - sådant är vi katter bra på! Jag fick lära mig sångerna "Jam, må du leva" och "Med en enkel liten sill vi dricker Sixten till" (eller Assar, för de fyllde ju bägge två), och Imma sa att det var på tiden att kattkören fick en alt-röst... ja, hon sa t.o.m. att jag lät som Eartha Katt! *fnissar blygt*...Assar och Sixten har fyllt 2 år!


Idag är vi lite "avslagna" och ligger mest och vilar oss lite varstans i huset. Det gör matte och gammelmatte också, förresten.

8 kommentarer:

 1. GRATTIS i efterskott, grabbar! Ni verkar ha haft trevligt på festen. Tänk att uppvaktas av en kattkör! Då svänger det nog. Klart man måste vila lite extra idag. Ett stort HURRJAM för Assar och Sixten! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Grattis själv, Findus! Vi kunde tyvärr inte fira dig på din födelsedag, för matte satte inte igång datorn... men vi grattar så jättemycket nu i eftertass och hoppas att du hade en riktigt fin dag!

  Nosis från klosterkatterna.

  SvaraRadera
 3. Stort jamande grattis till födelsedagskatterna! Hurrjam! Förstår att ni känner er lite avslagna efter att ha haft ett dubbelt födelsedagskalas. Ni har förresten inte funderat på att starta en egen sångkör eller så?

  SvaraRadera
 4. Klart man måste vila när man festat om så där. Hoppas ni inte fick ont i magen av allt godis ni åt.Och GRATTIS till Assar och Sixten, stora killarna!

  SvaraRadera
 5. Jam, jam , jam! Grattis i efterskott! Ni verkar ha haft en härlig fest även om inte matte och gammelmatte var hemma.Förstår om ni är lite slitna. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Oj-oj förlåt killar! Grattis i efterskott! Hade lite fullt upp med sjuka människor så vi missade att GrattisJama i tid! Hoppas er doktor fixat det bra till era människor!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 7. mjasingen vilket bra påhitt att fira när människorna är borta, det blir liksom lite roligare då. Grattis i efterskott till grabbarna.

  SvaraRadera