Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 13 maj 2010

Imma

Matte säger att jag ser så pigg ut nu, och vet ni, jag känner mig riktigt stark i kroppen och hoppar nästan som en ungkatta! *glad* Tror att det beror på alla soltimmar jag tillbringat i sovrumsfönstret. Och att matte varit inne hos mig mer än vanligt på sistone... hon säger att det är för att hon mår dåligt och behöver vila, men jag vet ju att hon vill vara hos mig men inte vill säga det så de andra katterna blir avundsjuka.

Idag är det stökigt här hemma, för i morgon skall det komma en tvåbening som heter Anti Cimex eller vad det nu var. Han skall titta sig omkring i huset och ge matte goda råd om hur man undviker problem med ohyra, mögel, svamp och annat som kan förstöra huset, säger hon. Tycker att han kunde ge henne mer nyttiga råd, som t.ex. hur man får ordning på ekonomin så att man kan köpa mer lax, drickyoghurt och räkor! Vi har ingen ohyra här och Conny ser till att inte ett djur slinker förbi hans vakande ögon (vi rexar har stora ögon, skall ni veta!). Och svamp finns bara i kylskåpet, när matte har handlat. Och vad är det för fel på mögel? Det är jättegott i ost! *slickar morrhåren* Nå, hur som helst har matte lovat att den där tvåbeningen inte skall få störa mig, och då är jag nöjd.

6 kommentarer:

 1. Kul att du känner dig så pigg. Det måste ju vara helmysigt att ligga och dra sig i solen och samtidigt få ha matte för dig själv lite. Tur att ni har Conny som säkerhetskatt. Det är nog ingen mösling som tar sig förbi honom.

  SvaraRadera
 2. JAg tror att du bara behövde lite sol i pälsen så piggnade du till. Nu får du ta hand om matte också, så hon blir pigg igen. Bra att matte tar hand om tvåbeningen i morgon så du slipper.

  SvaraRadera
 3. Solen kan kan sätta sprätt på både kroppen och humöret, tror vi. Härligt att du känner dig så piggelin. Mögel är nog inte så bra i hus. Men kanske besökaren kan ge lite råd om hur man får in det i osten, där man vill ha det? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Den där Anti Cimex har varit hemma hos mej. Den är jättebra för den har tagit bort en massa getingar hemma. Det tycker jag är bra för dom stix så förtassligt

  SvaraRadera
 5. Anti Cimex verkar veta mycket. Kanske han kan ge Conny ett och annat tips. :)

  Solen är bra! Den gör vita kaniner i kroppen äh vita miner eller nåt sånt var det.

  Nospussar!

  SvaraRadera
 6. Koko och Sisko14 maj 2010 kl. 13:14

  Sol och värme är trevligt för både katter och mänskor:-) Här är plötsligt riktigt sommarvarmt - t.o.m. över 20 plusgrader:-o

  SvaraRadera