Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 29 maj 2010

Jenny

Det har varit en spinnande dag här idag - vi har varit ute i solskenet en lång stund, Conny, Majsan och jag, och sedan dök plötsligt ett av mattes kullsyskon upp och det blev kalas i gammelmattes del av huset! Ja, för i morgon är det Mattes dag eller vad det nu var... jaha, Imma säger att det heter Mors dag och att det egentligen är i morgon men att det där kullsyskonet kom idag istället för han bor så långt borta. Ända på andra sidan Stockholm! Och vet ni, det är ännu längre bort än Södertälje, där vi kommer ifrån! Hur som helst fick vi gräddtårta (fast jag petade bort jordgubbarna) och rulltårta... den sistnämnda gillade jag inget vidare, men Majsan älskade den! Och så drack vi kaffe och umgicks med mattes kullsyskon som väl inte var vidare bra på att gosa men en trevlig prick som fick matte och gammelmatte att skratta och se glada ut. Och det gillar vi!

Nu håller vi så sakteliga på att flytta, Majsan, Assar, Sixten och jag. Vi skall bo i gammelmattes del av huset tillsammans med henne, medan Imma och Conny skall bo här där vi varit hittills. Det beror på många olika saker, men framför allt på att Conny och Majsan inte trivs så bra ihop och vi andra tycker att de är så jobbiga när de ryker ihop eller sitter och grälar på varann. Men dessutom säger matte att Imma behöver få vara ifred mer än hon varit på sistone, så det räcker att Conny är hos henne. Och egentligen spelar det ju ingen roll var man sover på nätterna, bara man har varandra i närheten och kan träffas när man vill, eller hur?

1 kommentar:

  1. Roligt med besök! Han kanske blir bättre på att gosa om ni undervisar honom lite. Det brukar vara mycket jobb med en flytt. Ni får väl hjälpa till, och visa matte och gammelmatte hur allt ska vara så går det lite lättare. Så bra, att ni alla kan träffas ändå. Hur går det med rastgården? *nyfiken* Kurr och burr.

    SvaraRadera