Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 3 maj 2010

Imma

Upptäckte till min förskräckelse att matte hade glömt att lägga in min uppfödare i länklistan... så nu har jag ordnat det själv. Besök gärna hemsidan, för just nu finns där söta småttingar att njuta av och dessutom väntas ytterligare en kull inom de närmaste veckorna... kattungevarning, med andra ord! *fnissar*

Vi bor ju på landet och har långt att åka till alla affärer, så matte har hållit på och ringt runt för att hitta någon som har rätt sorts torrfoder. Men den var slut överallt... tills hon fick napp i Kristinehamn *puh*. Så nu skall hon åka dit och handla. Ja, mitt njurfoder finns det gott om fortfarande, men ungdomarna äter ju som hästar...! Och det är väl bäst att de får sitt foder, så att de inte börjar tugga på mig, matte eller gammelmatte.

Tyvärr ringde hon också till veten för att fråga (de säljer vissa sorters foder på kliniken, bl.a. det jag äter) och då sa de att de vill ta nya avföringsprover på mig. Begriper inte att tvåbeningar kan ha så obegripliga intressen! Skall mina pluttar vara något att titta på?!? *ryser* Men sedan sa matte att jag troligen slipper följa med till veten - det räcker visst att hon åker och lämnar in de där proverna. Alltid något!

5 kommentarer:

 1. De vill kanske ha dina pluttar eftersom du är en sådan känd bloggarkatt. Fast man tycker att de kunde valt något annat...

  SvaraRadera
 2. För min del har jag alltid tyckt att vetar är ett konstigt släkte. Det är ju inte bara pluttar de ska ha. Ibland ska de ha kiss också, men DÄR går gränsen. Då kan jag hålla mig i flera timmar om så är. Inte en droppe ska de få av mig!

  SvaraRadera
 3. Skönt att du inte behöver följa med till veten i alla fall. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Märkligt intresse! *funderar* Undrar om de har ett hobbyrum på kliniken? Skulle just vilja veta vad de har samlat på sig i det, i så fall. Tur att matte fick tag på rätt foder. Vi vill så gärna ha kvar er andra i otuggat skick. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. *Fniss*
  Säger som Findus, Isak och Rasmus
  undrar vad dom samlar på sig i klinken i hobbyrummet?
  Mjau, vi är så dåliga på att hälsa på er här på eran blogg, *vi skäms*
  Vi måste bättra oss.
  Vi måste säga till matte att vi OXÅ vill ha tillgång till datorn, så vi kan hälsa på våra kattvänner, mjau.

  Tass på er alla
  /
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera