Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 11 maj 2010

Majsan

Idag fick vi ett jättestort paket av Wikki - det var så stort att det inte fick plats i postlådan, utan brevbäraren fick komma in till oss med det! Tyvärr innehöll det bara grönsaker, ingenting ätbart alltså och inga leksaker... men matte sa att när hon planterade de där grönsakerna (som hon påstod inte var grönsaker utan blommor) skulle hon också plantera kattgräs åt oss. Och det var ju bra, för kattgräset är slut sedan länge! Men så fick vi kartongen... den den var riktigt, riktigt rolig! Man kunde leka allt möjligt i den... att man satt i en båt ute på vida havet... att man gömde sig i en mystisk grotta... att man dolde sig för ett otäckt djur eller ett byte som inte fick se en... fast när Jenny gömde sig i den och hoppade upp som gubben i lådan när jag gick förbi var det inte alls lika roligt. Hon skrämdes! Och sedan skrattade hon, när jag skuttade i sidled och sprang in under soffbordet. Vilken fostersyrra man har, va'...?


Här sitter jag och syns inte alls inuti kartongen...

6 kommentarer:

 1. Kartonger är jätteroliga att leka med. Precis som du jamar så kan man leka många olika lekar med dem. Fast liiite taskigt var det kanske av din fostersyrra att skrämma pälsen av dig så där. *hehe*

  SvaraRadera
 2. Skoj med paket! Och kartongerna är ju om möjligt ännu roligare när de är tomma. Då rymmer de lagom en nyfiken katt. Lite läskigt att bli överraskad så där. Men kartongen står väl kvar? Du kanske kan busa tillbaka... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Ja, lådorna är normalt intressantare än innehållet. Fast jag (Sisko) är inte *så* hemskt förtjust i lådor, men brorsan var helt tokig i dem! Slavarna suckade lite för att det alltid måste stå ett par bananlådor att krafsa på framme, och helst också ett lådhus att gömma sig i och störta ut ur! Jag störtar mest upp på bokhyllorna:-)

  Kattslaven tillägger att hon nog hur gärna som helst skulle ha de där lådorna och allt pappersskräp omkring dem om hon fick ha Twister också:-(

  SvaraRadera
 4. Kartonger är ju jättekul! Lite ojuste av syrran att skrämmas. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Det kanske är KATTong som det heter?! *fniss*
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 6. Iiiiiiik! Skrämmas?
  -Läskigt!
  Jag är ingen tuff vovve,,,

  Matte har varit försvarsadvohund *fnissvoff* åt er mattes inställning om ekonomisk buffert, på en annan blogg.
  *vift vift vift*

  SvaraRadera