Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 23 maj 2010

Matte

På allmän (d.v.s. Neas) begäran bjuder jag på en kavalkad av bilder på temat "Conny håller stenhård koll på Jenny" - hihi!


Va gör DU ute?!?Vaddå spanar in Jenny? Ja äter ju gräs här i rabatten, ser'u väl...Ja hänger inte alls efter dej... ja bara va i närheten å råka va vänd åt ditt håll!Du går väl inte för långt från huse nu va'?Ja spanar inte alls, säjer ja ju! Ja bara... eh, lyssnar på fåglarna... ja, just de!

5 kommentarer:

 1. Klart att du bara råkade vara i närheten av Jenny. Det syns ju tydligt. Men det var rätt bra ändå, för man kan ju inte begära att Jenny ska känna till omgivningarna lika bra som du när hon är ute på tomten första gången. Då är de bra att ha en kompetent säkerhetskatt till hands. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Å, ni FÖRSTÅR mej! *glad* Jenny bara fräste att ja förföljde henne å matte å gammelmatte skratta...

  Tass från Conny, sekerhetskatt både ute å inne.

  SvaraRadera
 3. Det känns tryggt att du är säkerhetskatt även utomhus. Jenny behöver nog lite stöd i början, även om hon vill låtsas som att du är mest i vägen.

  SvaraRadera
 4. Känns som du tar din uppgift som säkerhetskatt på mycket stort allvar. Förstår inte att matte skrattade. Klart du måste ha koll! Väl utfört arbete säger vi. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. det syns ju klart och tydligt att du bara "råkade" tassa just där just då....

  SvaraRadera