Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 6 oktober 2012

Imma

Matte är så engagerad i vår blogg att hon glömmer bort sin egen *fniss*... men idag satte hon sig faktiskt ner och skrev ihop en berättelse om hur hennes och gammelmattes resa till Skåne i början september hade varit, samt la in rätt mycket bilder. Tvåbeningen som de bodde hos under resan hade nämligen tröttnat på att vänta och börjat skriva små "diskreta" förfrågningar i mattes gästbok... gissa om det fick fart på matte! Och resultatet hittar ni HÄR, om ni är intresserade. Fast de bästa bilderna har ju vi redan för länge sedan visat här i vår blogg!

Vi har faktiskt haft solsken idag, så Philemon har varit ute i kattgården och jag har suttit och solat mig i fönstret. Förhoppningsvis har noviserna gjort detsamma i sina fönster... sol behöver vi alla, så det gäller att passa på när den dyker upp.

Hinner tyvärr inte skriva mer nu, för det är hög tid att vi ger oss iväg till Kjelle Bus som har fest ikväll för att fira att han har stått ut med sin husse och matte i två långa år - ja, det är sannerligen värt att fira! Ses där!

2 kommentarer:

 1. Hejsan !
  Kände att jag behövde pausa lite från min fest :)
  Vilka fina bilder från Skåne , min matte kände visst igen Trolleholms slott och Kalle på Spången.

  SvaraRadera
 2. Tassar förbi för att jama ett tack för senast!
  Visst var det kul på Kjelles fest!
  SvansKram

  SvaraRadera