Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 9 oktober 2012

Imma

Tack ännu en gång, Sigge för att du hjälpte oss med de knepiga svamparna vi hittade i reviret igår! Det är skönt att veta att man har tassperter att vända sig till...

Idag har matte och gammelmatte sett Regnbågsbron! Det händer inte ofta, för den är nästan alltid bara synlig för den som precis skall gå över den... men idag var den synlig, berättade mattarna när de kom hem från Gullspång där de hade uträttat ärenden. Kanske var det någon fyrbent okänd vän som tassade över just då?

Mattarna fortsätter annars att vara rätt "avslagna" som matte kallar det. Matte satt uppe halva natten och väntade på besked om hon skulle kasta sig i bilen och åka land och rike runt med ett gäng katter som behövde transport från Skåne till olika platser utspridda över halva Sverige... men i slutänden löste det sig tydligen ändå, för så småningom kom hon och la sig i sängen. Matte säger att hon gärna kör bil hur mycket som helst, om bara någon betalar bensinen, för hon älskar att köra... hm, ja, det är ju bara ett av alla bevisen på att hon är knepig, för vem vid sina sinnens fulla bruk åker brummis frivilligt?!?

Två som har åkt bil idag, och dessutom långt, är Max och Måns som flyttade från sitt Paradis i Östergötland till sitt nya Paradis i Närke. Det är förstås en bit, särskilt om man inte är van vid brummisar, men jag tror att Max och Måns kommer att trivas bra i nya reviret när de har fått möjlighet att undersöka det nosologiskt och markera in det som sitt. Och en sak till: deras nya Område ligger inte alls långt härifrån! Matte är ofta i de krokarna, för där är så vackert och så finns det många bra affärer... för att inte tala om att Assar, Sixten och Rafael kommer från en plats som ligger alldeles i närheten: Skranta.

1 kommentar:

  1. Vad snällt att matte tänkte ställa upp och köra katter kors och tvärs. Det behövs verkligen de som ställer upp för oss kissar.

    SvaraRadera