Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 14 oktober 2012

Matte om bloggträff i Örebro nu på lördag

Oki, då har jag fått klarsignal att ta upp detta med er andra...

Lördagen den 20 oktober, d.v.s. nu på lördag, är det stoooort kattevenemang i Örebro. NERK anordnar då STORA KATTDAGEN i Globen, Brunnsparken, kl. 10-17, och det kommer att vara en massa skoj där för både katter och mattar/hussar: bl.a. agility-tävling för katter, bedömning av internationella domare av din egen katt (enda krav är att katten inte varit utställd tidigare och att den har vaccinationsintyg med sig), föreläsningar m.m. Allting är gratis, förresten.

Och nu kommer bomben: Kjelle Bus' matte kommer hela den långa vägen från södern för att hälsa på och träffa kattvänner! Så alla ni som befinner er i närheten av Örebro, se till att pallra er till Brunnsparken nu på lördag och stråla samman med oss! Det vore väl härligt om så många som möjligt ville dyka upp, så att vi fick till en så där glad och mysig bloggträff som vi brukar ha när vi möts i olika kattsammanhang?!?

9 kommentarer:

 1. Nog för att min matte är mullig , men BOMB ??!!
  Nu tog ni väl i lite *fniss*
  Matte hälsar att det ska bli jätteskojsigt att träffas !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte så vi menade! *rodnar* Bomben var att vi får så celebert besök, så klart... uschjam, så tokigt det blev nu, jag skulle ha jamat själv i bloggen istället för att lita på att matte klarade av uppgiften *suckar djupt*.

   Förlåt, Kjelles matte!

   Tass från Imma, abbemissa.

   Radera
 2. Åhh *avis*, hoppas ni får jätteskojsigt kompisar!
  Här kommer vi tänka på er :) Nosbuffar och Gos <3

  SvaraRadera
 3. Jansson & Pejst & lilla skogkrokodilen15 oktober 2012 kl. 09:30

  Mjau, Mjau, vi skickar våran matte!!!

  Och hmmm.... Vi fundilerar på om bloggkatternas människoskock vill komma och hälsa på oss och få en fika på eftermiddagen sen? Vi bor ju inte så långt därifrån...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mattarna hälsar att det låter jamar... jam menar, jättetrevligt! Men de måste konferererera... *hrm*, jam, med Kjelle Bus' matte eftersom de troligen åker i hennes bil.

   Kurr från Imma, abbemissa.

   Radera
  2. Jansson & Pejst & lilla skogkrokodilen15 oktober 2012 kl. 16:26

   Skulle vara jamarns skoj! Kan iaf jama att vi bor åt rätt håll för hemfärden, och vi tänkte nog bjussa på lite mer förstärkt eftermiddagssfika istället för sötebröd, så det finns nåt riktigt i magen som färdkost. Har vi rätt i vår kissemisstanke att Wikkis mattar kommer vara på träffen också så ska vi knuffa ut hjonet i garaget för att leta på kattongen det står "skänkes" på också, nu har det ju varit så många fina tasserier att skåpet måtte eka tomt snart...

   Radera
  3. Nu har jag frågat Kjelle Bus' matte, och hon hälsar att hon GÄRNA följer med till Jansson & Pejst efter Stora Kattdagen! Så vi kommer också gärna, tack så mycket!

   Kram från sr. Carina och gammelmatte Gitte.

   Radera
 4. Vi bor tyvärr för långt norrut.
  Annars hade matte gillat att vara med på träffen hälsar hon.
  SvansKram

  SvaraRadera
 5. Mjau Wikkigänget kommer att hålla i ett bord där vi representerar Örebro katthem och delar ut information så vi kommer att vara på plats heeeeela dagen! NosPuss Wikki

  SvaraRadera