Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 25 maj 2013

Imma

Idag firar vi dubbla födelsedagar, minsjam - Assar och Sixten fyller 5 år!Assar, 5 år ungSixten, också 5 år ung!

Med andra ord blir det FEST ikväll, så snart mattarna kommit i säng. Alla är välkomna! För säkerhets skull ordnar Belle lite för besökande hundar i ena änden av källaren, medan katterna röjer loss i den andra änden... vi vill ju inte att någon kisse skall vara rädd för att komma bara för att vi har en jycke i reviret just nu. Vill ni ta med skaffning, så varsågoda - men vi bjuder på tonfisk, vitfisk, räkor och diverse goda drycker samt färsk kattmynta. Gott om smarrigt gräs finns också i trädgården, liksom saftiga insekter och olika sorters fjäderkotletter. Med andra ord, varje smak går att tillgodose!

Sagge skall givetvis vara med på partyt, kan jamas. Han har tinat upp ordentligt nu och putsar som bäst sin fina rödvita päls inför mötet med alla galanta kattdamer han hoppas träffa.

Ni kommer väl allesammans?

9 kommentarer:

 1. OJ, fest igen! Så roligt! Vi kommer :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till Assar och Sixten!
  Vilken tur att vi ägnat hela dagen åt att vila tassarna efter Pelles party igår. Klart vi kommer, vi skall bara natta matte först.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Mosås-huliganerna25 maj 2013 kl. 19:44

  Mjausan, vi putsar oss som bäst också! Krokodillan Betty kommer med också, men håller sej till svagdricka och tar det lite vackert med svansdansandet, måste tänka på de små i magen!

  SvaraRadera
 4. Kul med fest. Matre påstår ju att jag ska dricka mkt så får väll se till att verkligen slå klackarna i taket så att säga //Puma med Co.

  SvaraRadera
 5. Stort grattis på födelsedagen Assar och Sixten. Vi är på ett hejdundrande busigt festhumör och kommer alldeles strax med presenter till er båda. Vi håller just på att putsa pälsarna och tar en fördrink i form av vispgrädde med äggula :-). Kurrrrrrrrrrrrrr...

  Frida och Siri

  SvaraRadera
 6. Oh, mera kalas, så skojigt!*putsar pälsen* jag kommer! Ska bara natta mina tjänare här.

  SvaraRadera
 7. Hipp hipp hurrjam för Sixten och Assar idag! Stiliga killar som skall firas med stil. Låter som om hela kattgänget kommer introppande. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Klart vi kommer har ju fortfarande dans i tassarna efter Pelle Bomans 16 års fest i går, tar med oss en jamare, gott att dricka efter dansen, ska natta matte, sedan tar vi kattikoptern, väl mött om en stund, vännisar, kul att BÅDA fyller 5. säger Sigrid som nyss fyllt 5 år

  SvaraRadera
 9. Hurr jam för snyggingarna! Ni märkte väl att vi tassade in lite sent..Nosbuff

  SvaraRadera