Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 8 maj 2013

Imma

I förmiddags var det mattes tur att besöka sin människovet, och när hon kom hem hade hon fått nya mediciner och berättade att i nästa vecka skall de ta bilder inuti hennes högra hand. Jam, ni minns kanske att matte slog i handen ganska illa i vintras? Den har inte läkt som den skall, så nu vill människoveten utreda varför. Och matte är glad över det, för hon är orolig för sin hand. Medicinerna var för att hon har för högt blodtryck - tänk, det märks inte! Hon som är så lugn (läs: slö)...?

Två andra som varit hos sina vetar idag är smågrabbarna Alfons och Lurrvar. Vi är riktigt oroliga för dem, för Alfons är uttorkad och vill inte dricka vatten, och Lurrvar har gått ner alldeles för mycket i vikt. Han har njurproblem, precis som jag, så jag skickade iväg ett tröstande meddelande om att man kan bli bra från sådant... hoppas att han inte oroar sig alltför mycket, utan äter och dricker bra. Hur som jam, knäpper vi tassarna för båda killarna!

Ute regnar det, men det hindrar inte husisarna från att vara i kattgården. Sedan kommer de in och är genomblöta, så att all deras päls fastnar på mattarnas fingrar och i deras kläder... *fnissar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar