Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 4 maj 2013

Imma

STOPPA PRESSARNA!

Här har inträffat TVÅ SENSATIONER!Den första är att Assar har tagit ett stoooort byte - en fullvuxen talgoxe - INUTI kattburen! Matte låter honom behålla bytet, eftersom fjäderkotletten är död, men hon pratar med gammelmatte om att hon nu "måste hålla koll efter mask i sandlådorna" och "hur i allsin da'r skall man lyckas avmaska en blyg kille som Assar"?!?

Den andra är att Rafael för allra första gången FRIVILLIGT har suttit i en människofamn, närmare bestämt gammelmattes!


Rafael har bott hos oss sedan augusti 2010 och är ett riktigt gostroll, men han har aldrig tillåtit någon att lyfta honom (ja, matte kan göra det genom att svepa en handduk om honom, men då är det för att hon måste göra något, t.ex. få in honom i en transportkorg). Och så plötsligt idag fick gammelmatte lyfta upp honom i knäet och krama honom!

Vilken spinnande dag...!

3 kommentarer:

 1. Såna här dagar känner man verkligen att under kan inträffa. Eller... kanske inte i Assars fall, men att Rafael låter gammelmatte lyfta upp honom är stort.

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen sensationernas lördag! ;-)
  Grattis!!!

  =^.^=

  Lördagsbuffar

  SvaraRadera
 3. Matte: Jag kan rapportera att när det var dags för husisarna att äta middag och vi stängde kattgården, fanns det bara fjädrar kvar av talgoxen... så den blev tydligen uppäten hel och hållen. Det blir med andra ord till att hålla utkik efter mask i sandlådorna... och sedan, om det behövs, behandla alla husisarna. De var nämligen alla fem ute i kattgården när jag hämtade in dem... och jag vet inte vilka som varit med i kalaset.

  SvaraRadera