Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 10 maj 2010

Conny

De e skönt att solen skiner så bra nu, för då kan ja hålla koll på revire utomhus oxå å inte bara genom fönstren. Ida har ja inspekterat skogsbacken bakom huse å sett att allt e som de ska - alla vårblommerna växer bra å särskilt lillekånvallerna som gammelmatte e så förtjust i kommer nog att blomma i tid te Mors Da som hon hoppas *nöjd*. Ja har oxå gjort en noga nosologisk undersökning av ett väldans mysstist hål som ja hitta - de va jätteintressant!


Här sitter ja å kollar att lillekånvallerna mår bra (de e dom som ser ut som gröna spikar i gräse)Ett mysstist hål måste förstås undersökas me nosologisk noggrannhet - man vet allri va de kan finnas i de!

6 kommentarer:

 1. Ser riktigt bra ut! Det är nog bäst att du behåller tröjan på ett tag till för det är ju jättekallt. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hej. Vilken fin tröja du har!

  SvaraRadera
 3. Vilken stilig tröja du har. Det borde stå "säkerhetskatt" med stora bokstäver också. Det är bra att du kontrollerar omgivningen personligen. Det behövs ibland. Men vad var det för hål du hittade? *nyfiken*

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt väder att vara ute och göra nosologiska undersökningar i. När vi ser dig så stiligt uppklädd, så tänker vi på vem som är uppkallad efter dig - väl? Sean Connery. Det är nästan att vi väntar oss att du ska genomföra en serie tuffa actionscener, precis som filmfiguren Jamig Bondkatt. Hjula slalom mellan de spikiga kånvallerna för att avslutningsvis sticka in nosen i det läskiga hålet och väsa långa haranger åt skurken Lerskiffer (Le Chiffre). *ryser* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Hej på er! Ja, tröjan e bra å ha, för ja har inte mycke päls utan mest bara skinnet å hålla mej i. Matte säjer att ja ska få en actionjacka å så en nyckelknippa å en ficklampa så ja ser ut som en rikti sekerhetskatt... fast va ja ska me nycklar å ficklampa te begriper ja inte. Tror att hon skoja om dom, faktist! Gammelmatte sa att ja borde ha solglasögon oxå... undrar va de e? Glasögon så man ser solen bättre, kanske?

  Visst e den dära filmisen uppkallad efter mej! De passar rätt bra, för han har inte heller så mycke päls å e väldans tuff. Å vet ni, de finns en Bond-brud som heter Maud Adams efter min syrra oxå! Men ja ska nog låta kånvallerna va ifre för gammelmatte gillar dom så mycke...

  Va de va i hålet berättar ja inte för nån... men ja kan hälsa från en avlägsen släkting till masken Börje, han hette Bertil, sa han å arbeta som jordbrukare. Gör Börje de oxå?

  Tass från Conny, lite trött efter en hel da i solen.

  SvaraRadera
 6. men va du är duktig på att inspektera!
  och fina tröjan har du på dig oxå ser jag!
  /tass från pip och murre

  SvaraRadera