Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 16 maj 2010

Majsan

Jag förstår inte varför inte Conny gillar mig... han är så vacker att jag måste sitta och titta på honom mest hela dagarna, men då ylar han åt mig eller rentav slåss om jag kommer för nära! *suckar djupt* Så nu skall jag försöka strunta i honom och öva mig i att be till Skaparkatten istället... Imma har visat olika sätt man kan hålla ihop tassarna på, och jag har hittat ett som passar mig extra bra:



Hade velat ljusa upp bilden lite grand, men matte sa att hon inte ville det för då syns det hur otvättat fönstret bakom mig är...! Men ni kanske ser ändå hur jag håller mina tassar i bön för alla nödställda katter i världen?

3 kommentarer:

  1. JAg har inga som helst problem att förstå att Conny gillar dig. Hur kan man låta bli? Fint att du håller tassarna för alla nödställda katter i världen. Det är stort.

    SvaraRadera
  2. Han kommer nog att tycka om dig så småningom, du får ha tålamod. Vad bra att du ber för våra vänner, vi hjälper till med bönerna. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. jag är alldeles övertygad om att han kommer att bli jääätteintresserad när du verkar ointresserad så jam så. Det är typiskt killar...*mummel*
    Måste bara jama om att jag gillar din tasshållning för alla våra vänner ute i världen

    SvaraRadera