Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 20 augusti 2010

Conny

Ni kan allri gissa va ja har gjortit ida!

JA HAR KÖRI BRUMMIS!

Jo, de e faktist sant - ja satt i mattes knä å hållade tassarna på ratten å vi körade tesammans å hemtade mattes nya glasögon i en sta som låg låååååångt borta hemifrån. Å innan dess va vi å hälsa på apoteke å biblioteke å de där stället där mattes å gammelmattes människovet håller te. Där va de så gosia att ja blidde alldles jenerad *rodnar lite om morrhåren*... fast de va lite pinsamt oxå, för gammelmatte hållde på å sa att "de här e katten som bet mej i fingre" te allihop. Ja som trodde de va glömt å förlåtet för länge sen! Å ja bet ju inte för å vara dum... hon råka bara ha sitt finger där ja bet, om ja jamar så. För de va ju Majsan, inte gammelmatte, ja skulle bita!

Sen va vi på ett ställe som matte kalla Göta Kanal (har allri hört talas om henne förr) men hon va nog inte hemma för vi satt ensamma vi ett bord å hade picknick, gammelmatte, matte å ja. Efter en stunn komde andra å satt vi olika bord å picknickade å då gickde ja förstås fram å hälsa på dom. Fast det mest spinnande va de jättestora fjäderkotletterna som simma på vattne! Matte kallade dom för andingar eller va de nu va...

12 kommentarer:

 1. Men avd duktig du varit! Det är inte ens alla tvåbeningar som kan köra brummis. En del kör som kråkor och borde inte få köra brummis alls. Vad mysigt det låter med picknick och så artig du var som gick fram och hälsade på de andra gästerna. De blev säkert jätteglada.

  SvaraRadera
 2. OJ! *stora ögon*
  Vad mycket du varit med om idag! Var det inte läskigt att köra brummisen? Picknick lät skoj och en stor fjäderkotlett skulle jag inte tacka nej till....
  Jag hoppas du fick smaka godis av de andra när du var så artig och gick runt och hälsade.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 3. Nä, ja va inte rädd - ja gillar å åka bil. Men matte sa att "de får inte bli nån vana" att ja kör schälv för ejenklien ska katter sitta i sina transportburar å va fastspända ifall de händer en olycka. Så ja kommer nog inte å köra brummis fler gånger, tror ja. Man vill ju va rädd om sej!

  Dom som picknickade bjudade inte på godis, för de visste ju inte att ja skulle komma där å va trevli så de hade inte sånt godis me sej... men de klappa mej på huvet å strök mej vänlit över ryggen å sa att ja va fin å så. Å så va de lite förvånade å se en katt som va ute å åkte bil, för de e visst inte så vanlit.

  Tass från Conny.

  SvaraRadera
 4. Vad häftigt "stora ögon" köra bil!! Och få följa med till apoteket och människoveten och Göta. Klart att de blev glada att få träffa dig!Du måste har varit jättetrött när du kom hem, vilket äventyr.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Zaga,Zaffran ,Carmen20 augusti 2010 kl. 20:27

  Wow!!!
  Men Conny,får du köra bil aldeles själv???
  Det får inte vi,matte stänger in oss i en stooor
  bur när vi åker bil. Vilken superkisse du måste va.
  Puss på nosen från labradormaffian
  PS.hoppas du inte blir rädd när ett gäng skällisar tittar in här,men vi gillar faktiskt kissar.Ds

  SvaraRadera
 6. Ja e'nte rädd för skällisar om bara Imma e me... hon e jättetuff, fast hon ser så liten ut!

  Å ja, nu e ja jättejättetrött... så nu ska ja sova resten av dan.

  Tass från Conny.

  SvaraRadera
 7. Nu är Rafael kastrerad och ID-märkt och håller på att vakna till! Hans öron är kollade (skabbfria) och tänderna var fina. Veterinären sa att han var "inte ens 3 år" alltså något kring 2 år. Ny suddig mobilbild finns på min blogg!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 8. Har du varit chaufför åt matte och gammelmatte idag? *imponerade* Det har verkligen varit fulltecknat på programmet, med en massa besök överallt. Synd bara att Göta Kanal inte var hemma när hon fick så fint besök. Tänk att det finns fjäderkotletter som simmar! De vi har här runt omkring är bara av den flaxande sorten. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Vilken tuffing till katt du är som får köra bil. *imponerad* Fast det är nog tur att det inte får bli en vana, för tänk om pål-isen stoppar er och du inte har körkort.

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat att köra brummis!
  Den där Göta Kanal och husse också pratat om, men aldrig träffat. Verkar vara upptagen...

  /M&M

  Ps "Fjäderkotletter"... skrattar högt fortfarande! Underbart!

  SvaraRadera
 11. NOTA BENE
  VI VILL PÅPEKA ATT HUSSE ANVÄNDER KLIPINNEN ENBART SOM RYGGKRATTA TROTS DET SOM STÅR PÅ ASKEN. OCH INTE DÄR "PEKAR"..........

  Tittar väldigt strängt på KLOSTERKATTSHÖGEN.

  Conny kan inte någon modig klosterkattkatt trycka på pedalerna nere vid golvet på bilen. Ja för då kunde ni låna bilen och åka dit ni önskar. Ett bra ställe är en kyrka i Göteborg som full av fisk.Jodå det är sant så de så.

  SvaraRadera
 12. Nä men... finns de e hel kyrka full med fisk?!? Ja ska genast prata me Jenny, som e stark, om hon kan trycka på pedalarna. När ska vi hämta opp er? Så sticker vi te Göte Borg å fiskar... kanske Göta Kanal e där oxå, så man får hälsa på henne? Hon va inte hemma när ja va hos henne.

  Klart eran husse bara kliar sej på ryggen me pinnen - va ska man annars ha en pinne te?!? De e ju på ryggen man inte kommer åt me tungan...

  Tass från Conny, bilkatt.

  SvaraRadera